Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Projectleider Groen Beheer en Onderhoud

Jouw uitdaging

Een hele afwisselende baan waarin je verantwoordelijk bent voor onze groenprojecten van kop tot staart. Daarnaast houd jij je bezig met onderhoud en reparaties van onze ‘grijze’ projecten. Kan jij veel aan? Lees dan snel verder of neem contact op voor meer info.

Wat jij van ons krijgt
  • Veel vrijheid en flexibiliteit in je functie en een grote mate van eigen verantwoordelijkheid.
  • 13x per jaar (dus iedere 4 weken) een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, waaronder 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook nog eens 10 extra vrije dagen kunt kopen én een uitstekend pensioen;
  • Een team van ervaren en betrokken professionals die jou helpen om van ieder project een succes te maken.
Wat ga je doen

Als Projectleider Groen Beheer en Onderhoud sta je aan het hoofd van een compleet team met Werkvoorbereiding, Calculatie en Uitvoerders en pak je diverse projecten aan. Als moderne wegenbouwer staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent dat Groen een steeds grotere rol krijgt binnen onze dienstverlening. Hier ligt een mooie uitdaging voor jou. Denk hierbij aan het aanleggen van faunapassages & wadi’s of het aanplanten van bomen en heesters in een nieuwe woonwijk. Maar denk ook aan het maaionderhoud van bermen langs een snelweg.

Daarnaast biedt onderhoud van onze aangelegde projecten jou de nodige uitdaging en afwisseling, zoals het repareren van scheuren in het asfalt, beschadigingen in tunnels of problemen met afwatering. Jij schrikt er niet van als zaken ad hoc op je pad komen en bent in staat om snel te schakelen en in praktische oplossingen te denken.

Je bent onderdeel van ons team ‘Specialismen’ en wordt in jouw rol begeleid en aangestuurd door onze bedrijfsleider Maarten van der Meer. Voor inhoudelijke vragen over deze functie kun je contact met hem opnemen via m.vd.meer@ballast-nedam.nl of 06-28 32 82 62.

Wat breng je mee
  • Een opleiding op hbo werk- en denkniveau richting Civiele Techniek en voldoende kennis en ervaring op het gebied van Groen;
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als projectleider of in een vergelijkbare rol in zowel Groen als Grijs;
  • Je bent klantgericht, communicatief sterk, ondernemend en resultaatgericht;
  • Vanzelfsprekend ben je collegiaal, enthousiast en heb je passie voor ons vak!
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Road Specialties

Ballast Nedam Road Specialties is een hechte club mensen die gezamenlijk, veelal kortlopende, opdrachten en projecten realiseren rondom wegenbouw, markering, geleiderail, verkeerstechniek, gladheidsbestrijding, wegonderhoud, groenvoorziening en specialistische bouwtechnieken. Lees meer over wie wij zijn en wat wij doen op de website.
 
Ballast Nedam Road Specialties is onderdeel van Ballast Nedam, een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures