Daag jezelf uit

Samen zijn we Heddes

Direct solliciteren

Projectleider Bouwveiligheid

Jouw uitdaging

Veiligheid is een veelzijdig onderwerp in de bouw en wat ons betreft is het een randvoorwaarde. Wil jij als bouwkundige ons verder brengen om onze veiligheidsbelofte te kunnen blijven waarmaken? Lees dan gauw verder!

Wat jij van ons krijgt
 • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
 • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband, individueel budget waarvan je ook 10 extra vrije dagen kunt kopen én een uitstekend pensioen.
 • Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen. Werken aan gave bouwprojecten binnen een bedrijf met veel lef en ambitie.
 • Fijne collega’s die met net zo veel passie en enthousiasme werken als jij!
Wat ga je doen

Ben jij die allround ervaren bouwkundige én heb je sterke affiniteit met veiligheid? Dan zoeken wij jou!

Als Projectleider Bouwveiligheid stel jij het veiligheidsbeleid op en rolt dit uit binnen alle lagen van onze organisatie. Je houdt rekening met alle risico’s in alle fases van onze bouwprojecten en levert maatwerk, afgestemd per project. Je bent al in de tenderfase betrokken en je brengt jouw kennis en ervaring in op het gebied van veiligheid. Daarnaast ben je proactief betrokken om te borgen dat wat is afgesproken in het voortraject ook wordt toegepast in de uitvoering.

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Plan van aanpak schrijven ten behoeve van het bouwproject.
 • Implementeren van en controleren op de veiligheidsmaatregelen bij pre-kwalificaties, tenders, ontwerp en voorbereiding, uitvoering en beheer & onderhoud.
 • Herkennen van mogelijke onveilige situaties en -handelingen. Het onderzoeken en beoordelen en leren van ongevallen.
 • Actief op de hoogte blijven van relevante wet- en regelgeving en het continue bevorderen van gedragsverandering op het gebied van veiligheid d.m.v. informatievoorziening, instructies, delen van best practices, trainingen, etc.
 • Adviseren, coachen en ondersteunen van je collega’s op gebied van veiligheid.

Wat breng je mee
 • Je bent overtuigend en besluitvaardig en weet jouw collega’s te inspireren en te motiveren op het gebied van veiligheid.
 • Minimaal 10 jaar werkervaring als projectleider of soortgelijke functie bij een bouwbedrijf en sterke affiniteit met veiligheid.
 • Een opleiding op hbo werk- en denkniveau richting Bouwkunde, eventueel aangevuld met relevante cursussen op het gebied van veiligheid.
 • Je bent organisatie- en procesbewust.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Heddes Bouw & Ontwikkeling

Samen zijn we Heddes

Bij Heddes werken wij met 200 enthousiaste collega’s in en rond Amsterdam. Met een hoge mate van betrokkenheid en vertrouwen bouwen wij samen aan stoere en unieke projecten voor onze klanten. Wij werken vanuit een platte organisatiestructuur, met korte communicatielijnen. Onze bedrijfscultuur is open met een positieve werksfeer, waarin energie en gedrevenheid centraal staan. Heddes is een maakbedrijf dat het werken met vaste relaties in haar genen heeft zitten en waarbij veiligheid een randvoorwaarde is. Onze kernwaarden creatief, deskundig en betrouwbaar zijn diep geworteld in de organisatie.

Wij bouwen met passie.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures