Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Projectleider

Jouw uitdaging

Als Projectleider overzie je niet alleen alle projectfasen vanuit een technisch oogpunt, maar weet je ook continue in te spelen op de wensen van onze klant. Wil jij meebouwen aan onze mooie woning- en utiliteitsbouw in regio Noord-Brabant? Lees dan snel verder!

Wat jij van ons krijgt
 • 13x per jaar een maximaal salaris van €6.000,- per 4 weken (afhankelijk van kennis en ervaring);
 • goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget (6%) waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen, collectieve zorgverzekering en een uitstekend pensioen;
 • een professionele en gezellige werkomgeving met oog voor een goede werk-privé balans;
 • een leaseauto, laptop en telefoon.
Wat ga je doen

Je bent als Projectleider vanaf de tender- of bouwteamfase betrokken en zowel technisch als financieel verantwoordelijk voor de realisatie van diverse projecten. De geleverde kwaliteit van het werk, de kosten, het resultaat en de voortgang houd je nauwlettend in de gaten. Gedurende alle fases ben je continue op de hoogte van de ontwikkelingen, voorzie je risico’s en speel je hier tijdig op in. Je weet projectteam(s) zo aan te sturen en te motiveren dat zij elke keer weer binnen de gestelde tijd en het budget alles perfect opleveren. Verder bouw je relaties met onze projectpartners uit en onderhoud je het contact met klanten. Ook verzorg je de projectinkoop, de afhandeling van facturen en betalingstermijnen/regelingen.

Afhankelijk van jouw woonplaats werk je vanaf het hoofdkantoor van Ballast Nedam Zuid in Eindhoven of onze locatie in Breda. Naast uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden en mooie projecten, staat de Brabantse gezelligheid hoog in het vaandel. Zo hebben we regelmatig personeelsuitjes, borrels én vieren we elk nieuw project traditioneel met een worstenbroodje.

Een overzicht van jouw werkzaamheden:

 • het motiveren, inspireren en leidinggeven aan jouw projectteams;
 • het zorgen voor een veilige werkomgeving waarbij het bedrijfs en personeelsbeleid wordt uitgedragen;
 • het bewaken van de kwaliteit, kosten, het resultaat en de voortgang van projecten.

Benieuwd wat we allemaal aan het bouwen zijn? Het overzicht vind je hier!

Wat breng je mee
 • je beschikt over hbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding richting Bouwkunde eventueel aangevuld met bedrijfskundige of management opleidingen/cursussen;
 • je hebt minimaal vijf jaar ervaring als Projectleider in de uitvoering van woning en/of utiliteitsbouw;
 • je geeft leiding vanuit een resultaatgerichte visie zonder de persoonlijke ontwikkeling van je medewerkers uit het oog te verliezen;
 • je woont in regio Breda of Eindhoven.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Zuid

Wij zijn een regionaal bouwbedrijf en makers van een toekomstbestendige en duurzame regio. Vanuit onze hoofdvestiging in Eindhoven en nevenvestigingen in Breda, ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Helmond werken wij in Noord-Brabant, Gelderland en Zeeland. Hier realiseren wij woningbouw en utilitaire projecten voor diverse opdrachtgevers. We richten ons op zowel nieuwbouw als renovatie & onderhoud. Met ruim 130 enthousiaste collega’s zetten wij ons elke dag in om onze ambitie waar te maken. Namelijk: een duurzame regio waar volgende generaties op kunnen bouwen. Wij zijn een groeiende maar laagdrempelige organisatie met een diversiteit aan projecten en collega’s. Onze werkstijl kenmerkt zich als open, eerlijk en transparant. Zo weten wij elke dag de beste kwaliteit te leveren voor onze klanten.

Als werkgever hechten wij veel waarde aan een prettige werkomgeving, waar naast werken ook tijd is om jouw collega’s te ontmoeten. Niet alleen tijdens werkoverleggen, maar ook tijdens de lunch in de keet of op kantoor. Ook organiseren we door het jaar heen gezellige personeelsuitjes én vieren we samen elk nieuw project traditioneel met worstenbroodjes!

Wij geloven in de kracht van onze collega’s en kijken naar dat wat hen succesvol maakt. Dit doen we door samen jouw ambities en talenten in kaart te brengen en de stip op de horizon te bepalen. Door te investeren in trainingen en cursussen inspireren we je om de beste versie van jezelf te zijn. Zo maken we niet alleen jouw ambities waar, maar ook die van onze organisatie. Want alleen samen maken wij de regio!

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures