Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Projectcoördinator Planontwikkeling

Jouw uitdaging

Als Projectcoördinator Planontwikkeling ben je in control als het gaat om het uitwerken van het ontwerp naar een maakbaar én haalbaar plan. Ben jij een held in coördineren en heb je daarnaast ook ervaring in en met de bouw? Lees dan gauw verder!

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen en een uitstekend pensioen;
  • Professionele werkomgeving met leuke collega’s en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
  • Uitdagende en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.
Wat ga je doen

Als Projectcoördinator Planontwikkeling bij Ballast Nedam West ben je verantwoordelijk voor de bouwtechnische onderbouwing van het plan in de tenderfase en ontwerpfase. Je werkt samen met de Planontwikkelaar en jullie zorgen er voor dat er een haalbaar en uitvoerbaar plan komt te liggen. Je hebt een essentiële rol binnen het bouwteam en je zorgt voor een Technisch Ontwerp dat voldoet aan alle voorwaarden, zoals; budget, uitvoerbaarheid en kwaliteit. Dit doe je natuurlijk zodat het project binnen de geplande tijd opgeleverd kan worden.

Met jouw technische kennis en pro-activiteit als Projectcoördinator Planontwikkeling zorg je voor een vloeiend lopende ontwerp en tenderfase. Je toetst het ontwerp op bouwkundig en constructief gebied en je houdt toezicht op externe partijen, waarbij je let op de contractuele eisen en randvoorwaarden die de opdrachtgever stelt. Daarnaast stel je een overzichtelijk fasedossier op (VO, DO, TO), draag je bij aan een correcte risicoanalyse en aan de door bedrijfsbureau uit te werken planningen. Je rapporteert je werkzaamheden aan het Hoofd Planontwikkeling.

Je komt te werken in ons mooie kantoor in Capelle a/d IJssel. Samen met je leuke collega’s, die passie voor het vak hebben, bouw je dagelijks mee aan de mooiste projecten. Jij als persoon doet ertoe en helpt ons en jezelf om dagelijks verder te komen en te ontwikkelen. Dus wil jij BN’er worden? Lees snel verder!

Wat breng je mee
  • Minimaal hbo werk- en denkniveau richting Bouwkunde of vergelijkbaar;
  • Een proactieve instelling die gaat voor samenwerken in ons leuke en gezellige team;
  • Enkele jaren ervaring in de calculatie en/of werkvoorbereiding binnen de nieuwbouw en hebt ruime kennis van contracten, wet- en regelgeving;
  • Klantgerichtheid, enthousiasme, gedrevenheid en creativiteit. Minimaal 32 uur per week om te werken. Ben je fulltime beschikbaar? Ook prima!
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam West

Ballast Nedam West realiseert uitdagende projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Samen werken wij aan kleine én grote projecten die allemaal één ding gemeen hebben: ze zijn uniek, elk op hun eigen manier complex en alleen mogelijk door grenzen te verleggen. Vanuit ons mooie kantoor in Capelle a/d IJssel maken wij dit waar met een team van circa 100 enthousiaste medewerkers.

We richten ons op vier thema's in het bijzonder om toekomstbestendig te blijven: veiligheid, duurzaamheid, digitalisering & innovatie en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op het gebied van veiligheid pakken we onze verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat onze collega’s iedere dag veilig thuiskomen. We maken onze bouwplaatsen en onze projecten zo duurzaam mogelijk. We werken met state-of-the-art BIM-modellen en we hebben oog voor de wereld om ons heen, waarin we voor elkaar en voor onze omgeving zorgen. Ballast Nedam West is een organisatie met een grote diversiteit in mensen. Er is een mooie mix van ervaren oudgedienden en enthousiaste nieuwe collega’s. Het team beschrijft de cultuur als een ‘thuisgevoel’: samen dragen zij een groot verantwoordelijkheidsgevoel om de belangen van de opdrachtgever te behartigen.

Jouw toekomstige collega’s zijn vooruitstrevende denkers en leergierige doorzetters die graag buiten de lijntjes kleuren. We geloven in de kracht van onze collega’s en kijken juist naar dat wat hen succesvol maakt. Dit doe we door samen jouw talenten en ambities in kaart te brengen en jouw stip op de horizon te bepalen. Door te investeren in opleidingen en trainingen inspireren we je om de beste versie van jezelf te zijn. Zo maak we niet alleen jouw ambities waar, maar ook die van onze organisatie. Want alleen samen bereiken we de mooiste successen!

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures