Daag jezelf uit!

Kom bij ons stage lopen

Direct solliciteren

Projectcoordinator Infra

Jouw uitdaging

Heb je al ervaring als Projectcoördinator infra en werk je graag aan grote aansprekende civiele projecten? 

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao bouw & infra, waaronder 30 vakantiedagen, individueel budget, uitstekend pensioen, lease auto, telefoon en laptop.
  • Om goed te landen binnen de organisatie en jouw werk op het project, kijken we samen met je naar opleidings- en trainingsmogelijkheden
  • Mogelijkheden om deel te nemen aan activiteiten van Ballast Nedam en twee keer per jaar een evenement van Infra Projects (afgelopen jaar zeilen + winter barbecue)
Wat ga je doen

Als (Senior) Projectcoördinator ben jij verantwoordelijk voor het voorbereiden en begeleiden van grote infrastructurele projecten (100+ miljoen), zowel in de tenderfase als de realisatie. Civiele werken zoals kademuren, fundaties, bouwkuipen en bruggen daar word jij als projectcoördinator blij van. Vanuit je ervaring en vakkennis doe je dit uiteraard met inachtneming van opgelegde tijdslimieten, budgetten en technische specificaties, zodanig dat tijdige levering van materieel, goederen en diensten gewaarborgd wordt en de uitvoering optimaal wordt gerealiseerd op het gebied van veiligheid en kwaliteit.

Naast dat jij als (Senior) Projectcoördinator op technisch vlak in de lead bent in de tenders en werkvoorbereiding liggen er nog veel meer kansen voor jou klaar om op te pakken:

- De mogelijkheid om bij te dragen aan een organisatie met een flinke groeiambitie;
- Uitdagende tenders waarbij je onder tijdsdruk diverse alternatieven moet bedenken;
- Kansen krijgt om aan projecten in het buitenland te werken;
- De mogelijkheid om collega’s te coachen en op technisch vlak verder op te leiden.

Wat breng je mee
  • Een afgeronde hbo/wo opleiding Civiele Techniek;
  • Jij hebt tenminste 5 jaar ervaring als werkvoorbereider of project coördinator in integrale infra projecten in uitvoering.
  • Jij bent bereid om te werken aan tenders en hebt affiniteit met internationale projecten;
  • Je wil betrokken zijn bij de grootste infrastructurele projecten van Ballast Nedam Infra Projects, zoals BAAK Blankenburgverbinding, kademuren Amaliahaven, verbreding A27 Houten – Hooipolder of onze windmolenparken. Ook hebben wij de mogelijkheden tot internationaal werken in 2024.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Infra Projects

Ballast Nedam Infra Projects realiseert grote complexe infrastructurele projecten. Zo realiseren zij de nieuwbouw en uitbreiding van havens, bruggen maar ook de aanleg van tunnels en de verbreding van wegen. Dit doet zij met de kennis en expertise van de haar veelzijdige medewerkers. In de kern draait het bij elk project om de juiste samenwerking. Elke tunnel, brug of verbreding van de weg vraagt om een andere specifieke oplossing en inpassing in de omgeving. Op basis van een goede samenwerking kan een totaaloplossing worden neergezet.

 

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie projecten te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord 

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures