Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Projectcoördinator Bouwmethodieken

Jouw uitdaging

Als Projectcoördinator Bouwmethodieken ben jij de spin in het web! Je behoudt het overzicht op de projecten en bent het aanspreekpunt voor klanten.

Wat jij van ons krijgt
  • Een salaris passend bij jouw kennis en ervaring, 30 vakantiedagen en individueel budget;
  • Een laptop en smartphone;
  • Veel vrijheid om jouw werkzaamheden zelf in te delen;
  • Werken in een gezellig team met mooie projecten.
Wat ga je doen

Als Projectcoördinator Bouwmethodieken speel je een belangrijke rol bij het verwerven van onze (materieel)projecten, om ze vervolgens zelf te ontwerpen, te calculeren en te begeleiden. Je ziet volop kansen, zorgt ervoor dat je bij de juiste partners aan tafel zit en overtuigt hen van onze meerwaarde op het gebied van de bouwmethodiek van hun gebouw of kunstwerk en de hiervoor benodigde hulpconstructies en/of bekistingen.

Daarnaast zorg je voor een stuk werkvoorbereiding en/of engineering. Je bewaakt het budget en de planning en zorgt ervoor dat de behoeften van de klant worden gerealiseerd zoals afgesproken. Daarom heb je ook vaak contact met onze eigen werkplaats Bekistingen en onze afdeling Verhuur. Je denkt altijd in oplossingen en staat paraat voor vragen.

Kortom: van acquisitie tot realisatie ben jij de spin in het web!

Jouw werkplek is net zo divers vorm te geven als jouw functie: je werkt vanuit ons kantoor in Almere en je bent regelmatig je te vinden op onze verschillende bouwlocaties door het gehele land. Ook is het mogelijk om deels te werken vanuit ons hoofdkantoor in Nieuwegein, onze nevenvestigingen in Maarssen en Sittard en/of thuis. Je kan met ons alle kanten op!
Onze projecten lopen uiteen van woningbouw- en utiliteitsprojecten tot grote infraprojecten. Zo gaan we binnenkort beginnen met de voorbereidingen voor het enorme A27-project.

Is deze afwisselende baan jouw nieuwe uitdaging? Reageer dan snel!

Wat breng je mee
  • Je hebt een afgeronde mbo of hbo opleiding in de richting bouw of civiel;
  • Enige kennis van bekistingen en/of hulpconstructies is een pré;
  • Je bent creatief en zelfstandig;
  • Je bent communicatief vaardig en resultaatgericht.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Materieel

Ballast Nedam Materieel is inkoop- en verhuurspecialist op het gebied van materieel en wagenpark en levert alle bijbehorende diensten. Dit doen wij met ruim 140 enthousiaste collega’s vanaf bouwprojecten door heel Nederland of onze locaties in Almere, Maarssen en Sittard. We vinden aandacht voor elkaar en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling belangrijk en met onze informele sfeer zijn wij vergelijkbaar met een familiebedrijf.

We zijn onderdeel van Ballast Nedam, een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures