Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Projectcoördinator Bekistingen en Hulpconstructies

Jouw uitdaging

Als Projectcoördinator Bekistingen en Hulpconstructies ben jij de spin in het web! Je behoudt het overzicht op de projecten en bent het aanspreekpunt voor klanten.

Wat jij van ons krijgt
  • Een salaris passend bij jouw kennis en ervaring, 30 vakantiedagen en individueel budget;
  • Een laptop en smartphone;
  • Veel vrijheid om jouw werkzaamheden zelf in te delen;
  • Werken in een gezellig team met mooie projecten.
Wat ga je doen

Als Projectcoördinator Bekistingen en Hulpconstructies begeleid jij onze projecten op het gebied van Hulpconstructies en Bekistingen. Door jouw prettige manier van communiceren ben jij voor onze klanten het visitikaartje van Ballast Nedam. Je denkt mee over oplossingen, staat paraat voor vragen en opmerkingen en bent natuurlijk zelf ook actief in de werkvoorbereiding en/of engineering. Hoe je het ook wendt of keert: jij bent de spil tussen ontwerp en realisatie!

Jouw werkplek is net zo divers vorm te geven als jouw functie: je kan werken vanuit ons hoofdkantoor in Nieuwegein, het kantoor van Ballast Nedam Materieel in Almere, op de bouwlocaties zelf, maar ook een hybride vorm waarbij jij deels vanuit huis werkt is mogelijk!

Onze projecten lopen uiteen van woningbouw- en utiliteitsprojecten tot grote infraprojecten. Zo gaan we binnenkort beginnen met de voorbereidingen voor het enorme A27-project. Daar wil toch iedereen een steentje aan bijdragen?

Wat breng je mee
  • Je hebt een afgeronde mbo of hbo opleiding in de richting bouw of civiel;
  • Enige kennis van bekistingen en/of hulpconstructies is een pré;
  • Je bent creatief en zelfstandig;
  • Je bent communicatief vaardig en resultaatgericht.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Materieel

Ballast Nedam Materieel is inkoop- en verhuurspecialist op het gebied van materieel en wagenpark en levert alle bijbehorende diensten. Dit doen wij met ruim 140 enthousiaste collega’s vanaf bouwprojecten door heel Nederland of onze locaties in Almere, Maarssen en Sittard. We vinden aandacht voor elkaar en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling belangrijk en met onze informele sfeer zijn wij vergelijkbaar met een familiebedrijf.

We zijn onderdeel van Ballast Nedam, een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures