Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Projectcontroller

Jouw uitdaging

Als Projectcontroller beheer jij de financiën van nu en de toekomst! Jij weet als geen en ander inzichtelijk te maken, wanneer welke kosten gaan ontstaan!

Wat jij van ons krijgt
 • 13x per jaar een uitstekend salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
 • Goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget (6%) waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen, collectieve zorgverzekering en een uitstekend pensioen;
 • Een collectief pensioen en collectieve verzekering;
 • Een laptop en smartphone.
Wat ga je doen

Jouw werkzaamheden als Projectcontroller zijn net zo divers als ons bedrijf; je komt in aanraking met alle aspecten van de financiële discipline. De functie is een mix van financial control, business control en project control, wat jou voldoende kansen geeft om jezelf breed te ontwikkelen. Van jaarrekeningen tot fiscaliteit en van cash flow forecasting, projectbewaking , meerjarenramingen, meerjarenonderhoudsprogrammas tot risicomanagement.

Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen het vakgebied. Er is veel ruimte voor de inbreng van jouw creatieve ideeën, initiatieven nemen en jouw interesses binnen Asset Management verder uit te pluizen. Je bent werkzaam in een divers team, waarbij je ook samenwerkt met onze contractpartners en direct aan de Projectdirecteur rapporteert. Je bent de sparringpartner voor de Directeur Exploitatie en Contract Manager en speelt een brede rol binnen het Managementteam.

Jouw werklocatie is in ieder geval 2 dagen per week op het aan jou toegewezen object en de rest verdeel jij over Home-Office en het hoofdkantoor in Nieuwegein.

Jouw werkzaamheden in het kort:

 • Opstellen van het financiële jaarplan ( en meerjarenramingen)
 • Budgetbewaking inclusief aanmaken bewakingsposten t.b.v. bewaking
 • Zorgdragen voor een efficiënt en goed ingericht Project AO/IC
 • Opstellen van de jaarlijkse exploitatiebegroting afgeleid van de BAFO begroting
 • Toezien op een juiste en tijd kosten- opbrengstverwerking
 • Opstellen en verstrekken van financiële prognoses als mede cash prognoses
 • Afstemming tussen accounting en (project)control
 • Registratie en controle van de contract wijzigingen
 • Coderen en controle van inkooporders en bewaken goedkeuringsproces.
 • Mede opstellen MJOP en updaten daarvan.

Wat breng je mee
 • Je hebt een afgeronde relevante hbo opleiding;
 • Je bent assertief, proactief en niet bang om voor je mening uit te komen;
 • Je bent flexibel en in staat in een veranderende organisatie/omgeving te werken;
 • Je bent in staat om processen en contractbepalingen snel te doorgronden.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Asset Management

Ballast Nedam Asset Management focust zich op het onderhoud en de totale exploitatie van integrale projecten vanuit een regieverantwoordelijkheid.  Vanuit een exploitatie- en onderhoudsperspectief kijken zij vanaf de beginfase mee naar het ontwerp van een gebouw. Hierin pakken zij de rol als regieverantwoordelijke, waardoor zij nauwkeurig kunnen inschatten wat nodig is tijdens de exploitatiefase. Deze rol is tijdens het hele proces handig: van het indelen van een gebouw tot de inkoop van producten en het aantrekken van juiste partners. Soms duurt de exploitatiefase wel dertig jaar!

Op dit moment heeft Ballast Nedam Asset Management vier objecten in beheer. Dit zijn de Kromhoutkazerne (Utrecht), Belastingkantoor de Knoop (Utrecht), Pi2 (Zaanstad) en DC16 (Rotterdam).

Ballast Nedam Asset Management is er trots op dat zij in 2021 de gedeelde eerste plaats heeft behaald in het Provider Performance onderzoek van de Hospitality Group.

Wij kijken uit naar jouw reactie
Voor meer informatie over deze functie van Facilitair Manager kun je contact opnemen met André Fahner, Corporate Recruiter, via a.fahner@ballast-nedam.nl,  

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures