Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Projectcontroller

Jouw uitdaging

Als projectcontroller koppel jij het financiële plaatje aan de praktijk. Je weet niet alleen waar het project staat in tijd en geld, maar je kunt ook de kansen identificeren en de juiste collega’s aansporen om hier mee aan de slag te gaan.

Wat jij van ons krijgt
 • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring; (of salaris benoemen per periode/per maand)
 • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen én een uitstekend pensioen;
 • Een leaseauto, telefoon en IT middelen zijn goed georganiseerd;
 • Opleidingsmogelijkheden
Wat ga je doen

In deze rol is een van de grootste uitdagingen dat wij ons in een unit-rate omgeving bevinden. In deze contractvorm zijn de budgetten voor het project niet vastgesteld. In samenwerking met de business controller zet je de werkbegroting op zodat het project kostentechnisch beheersbaar blijft. Verder werk je samen met de Technical Officer. Deze collega is verantwoordelijk voor meer- en minderwerken en andere tijdgebonden kosten of afwijkingen van het contract. Ook werk je samen met een van de collega’s die verantwoordelijk is voor de daadwerkelijke calculaties. Vanuit onze inkoop afdeling krijg je input over de termijnen van betalingen van je onderaannemers en leveranciers. Om dit te bewerkstelligen ben je een betrouwbare en toegankelijke collega die het leuk vindt om zowel vanuit kantoor als op projectlocatie te werken, afhankelijk van je woonplaats.

Andere taken en verantwoordelijkheden:

 • Betrouwbaar inzicht in financiële en bedrijfskundige stand van zaken;
 • Financiële overleggen met het projectteam en directie;
 • Samenstellen van rapportages financiële overleggen;
 • Communiceren en rapporteren over projectadministratie;

Wat kun je van ons verwachten
Werken bij Ballast Nedam Industriebouw, is werken bij een trots bedrijf. Wij zijn trots op onze hoge veiligheidsstandaard, trots op onze projecten, maar vooral trots op de manier waarop wij met elkaar samenwerken.

Om er voor te zorgen dat jij je snel thuis voelt, hebben wij een inwerktraject. Ingewerkt in het bedrijf en jouw functie, maar wil je je verder ontwikkelen? Graag! Wij hebben opleidingsmogelijkheden om er voor te zorgen dat jij kunt blijven groeien.

Wij gaan graag met jou in gesprek om tot een mooi passend voorstel te komen. Wij hanteren voor deze rol het UTA cao, aangevuld met interessante extra’s.

Vragen?
Heb je vragen over deze vacature of ben je benieuwd naar jouw match op deze rol? Neem contact op met Interim Recruiter Rutger van Rugge; 0614756851 of stuur een mail naar r.van.rugge@ballast-nedam.nl

Wat breng je mee
 • HBO werk/denk niveau (bij voorkeur een afgeronde technische opleiding opleiding);
 • Aantoonbare ervaring als Projectcontroller (bij voorkeur in een projectenomgeving bij een aannemer);
 • Naast goede cijfervaardigheid, zijn wij op zoek naar iemand die kritische vragen durft te stellen en zich opstelt als een business partner;
 • Sterk in het signaleren van knelpunten en het tijdig aandragen van een oplossing;
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Industriebouw

Over Ballast Nedam Industriebouw
Vanuit ons hoofdkantoor in de Botlek en op onze projecten werken wij met ruim 200 vaste collega’s aan projecten in de industriële dienstverlening. Denk daarbij aan kleinschalige renovaties tot aan grote integrale nieuwbouwprojecten in opdracht van klanten zoals Shell, ExxonMobil, Fluor en Vopak voornamelijk in het zuidwesten van Nederland. Je kunt je voorstellen dat werken voor deze opdrachtgevers naast een hoge veiligheidsstandaard ook kwaliteits- en milieueisen met zich mee brengt. Onze teams richten zich binnen deze projecten op de disciplines civiel, mechanisch en E&I. Wij hebben projecten die zich focussen op één discipline, maar wij hebben ook ervaring met het integraal uitvoeren van projecten. Deze drie disciplines worden in hun uitvoering ondersteund door verschillende stafdiensten. 

Ons bedrijf kent een echte hands-on cultuur. Wij werken samen en wij werken veilig. Wij zijn trots op het werk wat wij leveren. Daarnaast is er volop ruimte voor gezelligheid.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures