Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Project Engineer Wind

Jouw uitdaging

Als Project Engineer Wind ben jij de drijvende kracht in onze projectteams. Je krijgt energie van alle dynamiek en uitdagingen die je tegenkomt tijdens de voorbereiding en uitvoering van projecten. 

Wat jij van ons krijgt
  • Een warm welkom en een prettige werksfeer en collega’s die voor elkaar klaar staan.
  • 13x per jaar, dus iedere 4 weken, een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens de cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook extra vrije dagen (max 10) kunt kopen en een uitstekend pensioen;
  • Een professioneel team waar je deel vanuit maakt en tegelijkertijd alle vrijheid en zelfstandigheid die jouw past.
Wat ga je doen

Dat wij hier als Ballast Nedam goed in zijn, hebben we bewezen met mooie projecten als Butendiek, Windpark Maasvlakte 2 en Windplan Blauw. Nieuwe en gedurfde ideeën krijgen bij ons een kans. Wij gaan voor wat de opdrachtgever écht wil of dit nu eerder gedaan is of niet. Wij vertrouwen op de kennis, kunde en creativiteit van onze experts.Als Project Engineer Wind krijg je de verantwoordelijkheid over de voorbereiding van één of meerdere wind projecten. Geen dag en geen tender of project is hetzelfde; er zijn altijd nieuwe kansen en uitdagingen! Met interne en externe ondersteuning brengen we alle uitdagende plannen tot realisatie! Je coördineert de commerciële en technische uitwerking van de plannen vanaf het schetsontwerp tot en met het eind van de bouw.

De werkzaamheden tijdens de voorbereidingsfase worden uitgevoerd vanuit ons kantoor in Nieuwegein. Tijdens de uitvoering/fabricage van het project maak je deel uit van het team dat de uitvoering/fabricage van de werken ondersteunt. Het team kan zich dan bevinden in het land waar het project wordt uitgevoerd.

Op welk project kom je te werken? Afhankelijk van jouw wensen kijken we waar we je het beste tot jouw recht kunnen laten komen.

Wat breng je mee
  • relevante stage en/ of werkervaring;
  • Je hebt een proactieve en leergierige houding;
  • Je wil betrokken zijn bij de uitdagende wind projecten.
  • Je leest, spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Infra Projects

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures