Haalbaar én maakbaar

Samen zijn we Heddes

Direct solliciteren

Planvoorbereider

Jouw uitdaging

Haalbaar én maakbaar maken van een bouwproject. In jouw functie als planvoorbereider draag je de technische verantwoordelijkheid tijdens de ontwerpfase. Ben jij degene die alle aspecten naadloos samenbrengt? 

Lees dan gauw verder!

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt opnemen én een uitstekend pensioen;
  • Deze leuke, dynamische en verantwoordelijke job! Vrijheid en flexibiliteit kan hierin natuurlijk niet ontbreken;
  • Een fijne plek om te werken binnen een leuk en hecht team, jouw inbreng is van grote waarde!
Wat ga je doen

Vanaf DO fase stap jij als Planvoorbereider in en ben jij de spil in de tender- en bouwteamprojecten in de ontwerpfase en weet de vertaalslag te maken van ontwerp naar techniek. Door op zoek te gaan naar goede en toepasbare ideeën maak jij plannen haalbaar en maakbaar. Je werkt samen met verschillende teams om ontwerp- en constructieplannen voor te bereiden en projecten te beoordelen op financiële haalbaarheid. Ook zorg jij voor de inbreng van deskundigheid op het gebied van kosten, bouwmethodiek, duurzaamheid, planning en logistiek en voer je risicoanalyses uit tijdens de diverse fases van het planontwikkelingsproces. Jij streeft continu naar optimalisatie: Is dit de meest duurzame en efficiënte aanpak, of ligger er nog onbenutte kansen die we kunnen grijpen?

Deze Informatie haal jij op bij verschillende interne collega’s, waaronder de planontwikkelaar, calculator, senior werkvoorbereider en projectleider, en bij externe adviseurs, architectenbureau, constructeur en installateur. Jij zorgt voor de coördinatie van de gegevens die je hebt verkregen en beoordeelt dit op financiële haalbaarheid. Je bent gedreven in communicatie op verschillende niveaus en je bent en prettige gesprekspartner. Je kunt zowel strategisch als tactisch werken om je doelen te bereiken.

Dit doe je natuurlijk niet alleen, als planvoorbereider maak jij deel uit van ons Bedrijfsbureau die bestaat uit enthousiaste, behulpzame collega’s met een gezonde dosis humor. Ook is er voldoende ruimte om te sparren, want er zijn maar liefst zes collega planvoorbereiders bij wie jij terecht kan.

Wat breng je mee
  • Hbo/wo werk- en denkniveau, afgeronde opleiding richting Bouwkunde;
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als planvoorbereider of vergelijkbaar, je bent op de hoogte van bouwprocessen en de huidige wet- en regelgeving. Ben je nu werkvoorbereider en wil je graag een stap maken richting het voortraject? Wees welkom!
  • Analytisch ingesteld, vindingrijk, je hebt een kritische blik, drive om te leren, een gezonde dosis humor en je bent een echte teamspeler!
  • Ervaren met BIM-modellen (Dalux) en de coördinatie hiervan.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Heddes Bouw & Ontwikkeling

Samen zijn we Heddes

Bij Heddes werken wij met 200 enthousiaste collega’s in en rond Amsterdam. Met een hoge mate van betrokkenheid en vertrouwen bouwen wij samen aan stoere en unieke projecten voor onze klanten. Wij werken vanuit een platte organisatiestructuur, met korte communicatielijnen. Onze bedrijfscultuur is open met een positieve werksfeer, waarin energie en gedrevenheid centraal staan. Heddes is een maakbedrijf dat het werken met vaste relaties in haar genen heeft zitten en waarbij veiligheid een randvoorwaarde is. Onze kernwaarden creatief, deskundig en betrouwbaar zijn diep geworteld in de organisatie.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures