Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Planontwikkelaar

Jouw uitdaging

Wil jij als planontwikkelaar impact maken? Wij zoeken een professional die projecten met passie tot leven brengt. Jij bent de sleutel tot het succes! Bouw jij mee aan onze groei? 

Wat jij van ons krijgt
  • 13 keer per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, een individueel budget waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen, collectieve zorgverzekering en een uitstekend pensioen;
  • een professionele en gezellige werkomgeving met oog voor een goede werk-privé balans;
  • een leaseauto, laptop en telefoon.
Wat ga je doen

Als planontwikkelaar ben je de kartrekker tijdens de gehele ontwikkelfase van grootschalige gebiedsontwikkelingen, zoals woningbouw (grondgebonden en gestapeld), en transformatieprojecten en/of utiliteitsprojecten. Je zorgt voor een optimale overdracht naar realisatie. Je bent eraan gewend om dit zowel in tenders als in bouwteams te doen. Door jouw jarenlange ervaringen kennen de ontwerp- en bouwvoorbereidingsfase geen geheimen voor jou. Je zorgt namelijk altijd voor een correcte plantoetsing en beoordeelt projecten op hun haalbaarheid.

Door jouw optimale projectbeheersing heb je constant inzicht in de technische maakbaarheid en de financiële haalbaarheid van een project. Zo elimineer je de faalkosten en risico’s in een vroegtijdig stadium en zorg je voor het afsluiten van de juiste overeenkomsten. Als Planontwikkelaar ben jij de schakel tussen de verschillende intern betrokken afdelingen zoals inkoop, werkvoorbereiding, planning, calculatie, realisatie en directie. Daarnaast heb je veelvuldig en intensief contact met externe stakeholders zoals opdrachtgevers, overheden en onderaannemers.

Binnen Ballast Nedam Zuid hebben wij een vast team dat verantwoordelijk is voor de gehele planontwikkeling van al onze projecten. Aan al deze projecten werken we met dezelfde passie en betrokkenheid! Wij zijn trots op wat we bouwen en hopen dat jij daar als Planontwikkelaar binnenkort ook een bijdrage aan zult leveren!

Benieuwd naar de projecten die we gerealiseerd hebben? Op onze website vind je een selectie.

Wat breng je mee
  • Een minimaal afgeronde hbo opleiding richting bouwkunde of techniek;
  • De kwaliteiten en ambitie om een bijdrage aan de ontwikkeling van je collega’s en afdeling te leveren;
  • Positiviteit en creativiteit om mee te bouwen aan onze doorontwikkeling van de afdeling;
  • Begrip van bouwvoorschriften, wet- en regelgeving met betrekking tot bouwprojecten en vergunningsprocedures.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Zuid

Wij zijn een regionaal bouwbedrijf en makers van een toekomstbestendige en duurzame regio. Vanuit onze hoofdvestiging in Eindhoven en nevenvestigingen in Breda, ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Helmond werken wij in Noord-Brabant, Gelderland en Zeeland. Hier realiseren wij woningbouw en utilitaire projecten voor diverse opdrachtgevers. We richten ons op zowel nieuwbouw als renovatie & onderhoud. Met ruim 130 enthousiaste collega’s zetten wij ons elke dag in om onze ambitie waar te maken. Namelijk: een duurzame regio waar volgende generaties op kunnen bouwen. Wij zijn een groeiende maar laagdrempelige organisatie met een diversiteit aan projecten en collega’s. Onze werkstijl kenmerkt zich als open, eerlijk en transparant. Zo weten wij elke dag de beste kwaliteit te leveren voor onze klanten.

Als werkgever hechten wij veel waarde aan een prettige werkomgeving, waar naast werken ook tijd is om jouw collega’s te ontmoeten. Niet alleen tijdens werkoverleggen, maar ook tijdens de lunch in de keet of op kantoor. Ook organiseren we door het jaar heen gezellige personeelsuitjes én vieren we samen elk nieuw project traditioneel met worstenbroodjes!

Wij geloven in de kracht van onze collega’s en kijken naar dat wat hen succesvol maakt. Dit doen we door samen jouw ambities en talenten in kaart te brengen en de stip op de horizon te bepalen. Door te investeren in trainingen en cursussen inspireren we je om de beste versie van jezelf te zijn. Zo maken we niet alleen jouw ambities waar, maar ook die van onze organisatie. Want alleen samen maken wij de regio!

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures