Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Personeelsplanner

Jouw uitdaging

Zorgen voor een optimale personeelsbezetting op de verschillende projecten ten aanzien van flexibel personeel en efficiënte inzet van personeel binnen beleid, kaders en wetgeving.

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen én een uitstekend pensioen;
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Een leaseauto, een telefoon en IT middelen zijn goed georganiseerd
Wat ga je doen

Als personeelsplanner ben je verantwoordelijk voor het efficiënt inplannen van medewerkers op onze verschillende bouwlocaties binnen de kaders van beleid en wetgeving. Met gaat met name om de inzet van externe bouwplaatsmedewerkers die via onze, veelal, vaste partners worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan betontimmermannen, lassers, fitters en andere onmisbare collega’s. Je vindt het leuk om mee te denken over de meest efficiënte inzet van mensen/ploegen op basis van competenties en reisafstand.

De werkzaamheden:

- Je haalt de personeelsbehoefte op uit de verschillende (plannings)overleggen en zet dienovereenkomstig de benodigde acties uit bij de bureaus waar BNI een contract mee heeft

- Communiceert de aangeboden medewerkers aan de projectverantwoordelijke en beslist gezamenlijk de keuze van de inzet

- Koppelt wekelijks terug aan de afdelingsverantwoordelijke

- Coördineert en verzorgt wisselingen van personeel, inclusief de correctie administratie en communicatie

#LI-RV1

- Draagt zorg voor de inzetbevestigingen, controleert of de medewerker(s) beschikken over de juiste documentaties, opleidingen, werkvergunning etc.

- Bouwt en onderhoudt een stabiel netwerk van partners en onderaannemers

- Communiceert met projectcontrollers/projectleiders over de tariefafspraken binnen de kaders gesteld door de budgetverantwoordelijke

- Beheert en verzorgt de uren- en kilometerregistratie t.b.v. salarisadministratie

Wat breng je mee
  • MBO/HBO werk- en denkniveau;
  • Ervaring met (personeels) administratie, het liefst bij een aannemer, installateur of aan verwante organisatie;
  • Je weet overzicht te bewaren en je bent daadkrachtig op een verbindende manier
  • Plannen en organiseren in combinatie met goede communicatieve en het opbouwen van relaties zijn jouw sterkste competenties
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Industriebouw

Vanuit ons hoofdkantoor in de Botlek en op onze projecten werken wij met 200 collega’s aan projecten in de industriële dienstverlening. Denk daarbij aan kleinschalige renovaties tot aan grote integrale nieuwbouwprojecten in opdracht van klanten zoals Shell, ExxonMobil, Fluor en Vopak. Je kunt je voorstellen dat werken voor deze opdrachtgevers naast een hoge veiligheidsstandaard ook kwaliteits- en milieueisen met zich mee brengt. Onze teams richten zich binnen deze projecten op de disciplines civiele techniek, mechanisch/piping en E&I.

Ons bedrijf kent een echt Rotterdamse cultuur. Wij werken samen en wij werken veilig. Wij staan achter de kwaliteit op het werk dat wij leveren. Daarnaast is er volop ruimte voor gezelligheid en vrijheid om je functie naar eigen inzicht in te vullen.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures