Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Payroll specialist

Jouw uitdaging

Jij zorgt samen met het team voor de gehele payroll van alle collega's binnen Ballast Nedam. Daarnaast ga jij ons verder helpen om de payroll toekomstbestendig te maken. Dus tover jij graag een lach op het gezicht van je collega's? Lees dan snel verder!

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook extra vrije dagen (maximaal 10) kunt kopen en een uitstekend pensioen;
  • Professionele werkomgeving met leuke collega’s en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
  • Uitdagende en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.
Wat ga je doen

Binnen deze leuke en uitgebreide rol ga jij periodiek de salarisverwerking doen voor alle 2000 nationale en internationale BN’ers. Om ervoor te zorgen dat iedere medewerker op tijd de juist salarisbetaling krijgt, verwerk je nauwkeurig salarismutaties en controleer je de juistheid van salarisberekeningen met behulp van analyses. Ook verzorg je de juiste uitvoering van bedrijfsregelingen zoals pensioen, declaraties, aangiften en periodieke rapportages voor verschillende afdelingen.

De complexiteit van onze payroll biedt een mooie uitdaging, namelijk; het toepassen van vier verschillende cao’s (Bouw en Infra, GGI, MTBI en Beton), voor meer dan 11 Ballast Nedam entiteiten en 3 Internationale Branches. Daarnaast zijn er natuurlijk ook bedrijfsspecifieke regelingen waar rekening mee moet worden gehouden, alles bij elkaar zorgt dit voor een uitdagende en complexe salarisadministratie waar jij mee aan de slag mag!

Naast deze werkzaamheden willen we ons graag verbeteren. Jij gaat ons daarbij helpen, want jij weet wat er speelt. We kijken hier dan ook naar jouw ambities en interesses om zo het beste eruit te halen. Je komt te werken in een hecht team van vier enthousiaste collega's. Ook heb je nauw contact met het HR Shared Service Center en onze HR Adviseurs. Er heerst een informele sfeer waar aandacht is voor elkaar, zo wordt er bijvoorbeeld samen geluncht, wordt er geborreld na wederom een succesvolle salarisrun én worden er leuke teamuitjes georganiseerd.

Wat breng je mee
  • je hebt ervaring in een soortgelijke functie als Payroll Specialist, bij voorkeur binnen een grote en technische organisatie;
  • je beschikt over Praktijk Diploma Loonadministratie (PDL) en/of Vakopleiding Payroll Services (VPS);
  • je kan goed werken met AFAS Profit en Excel;
  • je ben communicatief vaardig in zowel de Nederlandse als Engelse taal en neemt graag initiatief.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

 

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie projecten te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord 

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures