Word onderhoudsmonteur!

Geen dag is hetzelfde

Direct solliciteren

Onderhoudsmonteur

Jouw uitdaging

Als Onderhoudsmonteur ben jij onmisbaar voor Haitsma. Je verzorgt het onderhoud aan materieel, installaties en gebouwen, maar lost ook de voorkomende storingen binnen no-time op! Word jij onze nieuwe collega?

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar salaris tot € 3500,- bruto afhankelijk van leeftijd en ervaring
  • 27 vakantiedagen en 12 ATV dagen
  • Goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Betonproductenindustrie
  • Een uitstekende werksfeer in een platte organisatie met erg leuke collega’s!
Wat ga je doen

Jij bent als ervaren monteur met brede kennis van elektro-, besturingstechniek en werktuigbouwkunde verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, én het verhelpen van storingen aan ons (rijdend) materieel, de productiemiddelen, de technische installaties en gebouwen. Zo sleutel je de ene dag aan een vrachtwagen, en ben je de volgende dag een storing in de besturing van de betoncentrale aan het oplossen of werk je aan een hydraulische installatie van een spanbaan.

Je voert, op aangeven van het Hoofd Technische Dienst, preventief onderhoud uit en verricht controles en inspecties aan de productiemiddelen en installaties, zodat het productieproces ongestoord doorgang kan vinden. Door pro-actief handelen en overleg met voorlieden van de productie constateer jij snel waar knelpunten kunnen ontstaan en pleeg je onderhoud uit.

Zo af en toe zal er buiten de standaard werktijd te worden gewerkt, maar dit doe je nooit alleen!

Je komt te werken op onze productielocatie in Kootstertille. Daar kom je terecht in een platte organisatie met korte lijnen en leuke collega’s. Een echte doenersmentaliteit en elkaar helpen typeren de mensen bij Haitsma Beton.

Meer weten over wie wij zijn en wat wij doen? Kijk dan op onze website: https://www.haitsma.nl/over-haitsma-beton/

Wat breng je mee
  • Je bent minimaal MBO 3 opgeleid in de richting van elektrotechniek / mechatronica.
  • Je hebt een brede ervaring op zowel werktuigbouwkundig vlak als in de richting van elektrotechniek en besturingstechniek.
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Je bent in het bezit van het certificaat NEN-3140 of je bent bereid dit certificaat te behalen
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Haitsma Beton

Haitsma Beton is gevestigd in Kootstertille, waar ook onze betoncentrale en productiehallen staan. Met zo’n ruim 100 enthousiaste collega’s streven wij continue naar bovengemiddelde prestaties ten aanzien van kwaliteit en betrouwbaarheid. Er hangt een informele sfeer met een Friese nuchterheid en no-nonsense instelling. 

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van prefab betonnen elementen, heipalen voor bruggen, viaducten, stadions, parkeergarages en specifieke projecten. Daarnaast zijn we marktleider op het  gebied van betonnen barriers. We ontwikkelen voortdurend nieuwe en betere producten en procedés, die we afstemmen op veranderende marktbehoeften, wet- en regelgeving en technische inzichten. Haitsma Beton is onderscheidend in kennis en productiecapaciteit en streeft continue naar bovengemiddelde prestaties ten aanzien van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures