Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Monteur Torenkranen & Bouwliften

Jouw uitdaging

Word jij helemaal blij van technisch werk op hoogte? Als Monteur Torenkranen & Bouwliften geniet jij van de mooiste uitzichten en zorg je er ook nog voor dat ons werk niet stil komt te liggen! 

Wat jij van ons krijgt
  • De mogelijkheid om een echte specialist worden;
  • Een volledig betaalde opleiding;
  • Een eigen servicebus;
  • 20 vakantiedagen + 10 ADV dagen + 15 dagen die worden uitbetaald in het spaarfonds
Wat ga je doen

Als Monteur Torenkranen & Bouwliften pleeg jij onderhoud, service en keuringen aan onze torenkranen. Met jouw servicebus rijd je de bouwplaatsen af en zorg je ervoor dat de torenkranen tiptop in orde zijn. Ondertussen kan je ook nog van de mooie vergezichten genieten. De ene dag kijk je uit over de Maasdelta en de andere dag kijk je over heel Amsterdam.

Jij hebt affiniteit met werken op hoogtes, misschien wel omdat je in het verleden glazenwasser of steigerbouwer was of omdat jouw hobby bergbeklimmen of boulderen is. In ieder geval heb je geen angst voor hoogtes, maar vind je deze juist een uitdaging. Het werk vindt in (bijna) alle weersomstandigheden plaats, waarbij veilig werken uiteraard onze top-prioriteit is!

Aanvullend op de technische kennis die jij al mee brengt, word je door ons volledig opgeleid tot Monteur Torenkranen. Hiervoor volg je opleidingen en cursussen, die zo af en toe ook in het buitenland plaatsvinden. Je bent dus een reislustig en avontuurlijk type, die het niet erg vindt om zo af en toe in de kost te zitten.

Wat breng je mee
  • Een MBO diploma,
  • Technische kennis, opgedaan door middel van opleiding of werkervaring;
  • Geen angst voor (grote) hoogtes en goede fysieke gesteldheid;
  • Leergierigheid en bereidheid te reizen;
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Materieel

Ballast Nedam Materieel is inkoop- en verhuurspecialist op het gebied van materieel en wagenpark en levert alle bijbehorende diensten. Dit doen wij met ruim 140 enthousiaste collega’s vanaf bouwprojecten door heel Nederland of onze locaties in Almere, Maarssen en Sittard. We vinden aandacht voor elkaar en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling belangrijk en met onze informele sfeer zijn wij vergelijkbaar met een familiebedrijf.

We zijn onderdeel van Ballast Nedam, een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures