Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Meewerkend Voorman

Jouw uitdaging

Als Meewerkend Voorman zorg jij ervoor dat jouw hal optimaal draait! Aan de hand van de weekplanning ben jij ervoor verantwoordelijk dat de juiste wapening in de juiste mallen op een veilige manier de hal in komt. Klinkt dat als een baan voor jou? Lees dan snel verder!

Wat jij van ons krijgt
  • Een goed salaris tussen de € 2750,- en € 3450,- bruto per periode o.b.v. kennis en ervaring;
  • 27 vakantiedagen en 12 ATV dagen;
  • Uitstekend pensioen;
  • Werken bij het leukste betonbedrijf!
Wat ga je doen

Als Meewerkend Voorman in onze productiehal ben jij de spil die alles draaiende houdt. Je stuurt het team aan en in overleg met de productieleider optimaliseer je de personele bezetting. Dankzij jouw scherp oog voor kwaliteit merk je snel afwijkingen op in onze producten en bespreek je deze met je collega's om verbeteringen aan te brengen. Veiligheid staat bij jou voorop en dit benadruk je regelmatig tijdens de toolboxmeetings met jouw team.

Kortom, je hebt een verantwoordelijk functie, waarin jouw taken, het behalen van onze productiedoelen, het waarborgen van een veilige werkomgeving, het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en het zorgen voor een optimale personeelsbezetting, omvatten.

Wat breng je mee
  • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
  • Beton vakman 1 en 2;
  • Je bent in het bezit van een hef- hijsbewijs;
  • Leidinggevende ervaring en het is ook handig als je Fries verstaat!
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Haitsma Beton

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van prefab betonnen elementen, heipalen voor bruggen, viaducten, stadions, parkeergarages en specifieke projecten. Daarnaast zijn we marktleider op het gebeid van betonnen barriers. We ontwikkelen voortdurend nieuwe en betere producten en procedés, die we afstemmen op veranderende marktbehoeften, wet- en regelgeving en technische inzichten. Haitsma Beton is onderscheidend in kennis en productiecapaciteit en streeft continue naar bovengemiddelde prestaties ten aanzien van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures