Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Medewerker Gietasfalt

Jouw uitdaging

Van treinstation tot parkeerdak en zelfs de dierentuin, jij werkt daar waar de grote asfaltmachines niet kunnen komen.

 

Wat jij van ons krijgt
 • Een goed salaris en een vast contract;
 • Een ruim pensioen en 43 vakantiedagen;
 • Auto voor woon- werkverkeer en een smartphone;
 • Een gezellig team met vast collega's.
Wat ga je doen

Jij leert een uniek vak! Vaak werk jij met asfalt, soms met beton. Met een vast team werk je elke dag ergens anders aan mooie projecten. Is dit wat voor jou? Dan nodigen we je graag uit om een dag buiten met ons mee te lopen!

Samen met jouw collega's:

 • Vervang je bestaand asfalt of breng je nieuw asfalt aan;
 • Leg je betonranden;
 • Bekleed je buitentrappen;
 • Asfalteer je (fiets)bruggen.

Jij maakt werken die door miljoenen mensen gebuikt worden! Jij komt direct in dienst bij ons want wij hebben een eigen team met vaste mensen. Elke dag is weer een nieuwe uitdaging die jij met een lach tegemoet gaat. Klinkt dit als muziek in je oren? Solliciteer dan snel!

Wat breng je mee
 • Jij bent graag buiten met je handen aan het werk;
 • Een geldig rijbewijs B;
 • Je vindt het leuk om elke dag ergens anders te werken;
 • Jij werkt hard en houdt van een geintje.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Road Specialties

Ballast Nedam Road Specialties is een hechte club mensen die gezamenlijk, veelal kortlopende, opdrachten en projecten realiseren rondom wegenbouw, markering, geleiderail, verkeerstechniek, gladheidsbestrijding, wegonderhoud, groenvoorziening en specialistische bouwtechnieken. Lees meer over wie wij zijn en wat wij doen op de website.
 
Ballast Nedam Road Specialties is onderdeel van Ballast Nedam, een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures