Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Mechanisch Monteur

Jouw uitdaging

Laat jij onze grondreinigingsinstallatie optimaal functioneren? Als eerste monteur ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de volledige installatie. Werk jij het liefst in een hecht team waarin iedereen een duidelijk rol heeft? Reageer dan vandaag nog!

Wat jij van ons krijgt
  • Een vaste werkplek in een klein en vakkundig team;
  • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook extra vakantiedagen (max 10) kunt kopen en een uitstekend pensioen;
  • Een zelfstandige baan waarin je veel zelf kan bepalen;
Wat ga je doen

In onze grondreinigingsfabriek ben jij als Mechanisch Monteur degene die ervoor zorgt dat de boel soepel draait. Je pleegt onderhoud en voert reparaties uit aan de gehele installatie waarbij vooral de hydraulische en pneumatische pompen jouw aandacht hebben. Ook kleinschalig laswerk en elektra komen aan de orde. Is er een storing? Dan los jij die op, het staat je vrij om hierbij de hulp van externe specialisten in te roepen als dit nodig is.

Aan de hand van het onderhoudsplan, bepaal jij jouw werkschema en je prioriteiten. Hierdoor heb je lekker veel vrijheid in jouw werk. Uiteraard overleg je met de operators en de bedrijfsleider als dit nodig is. Je bent kostenbewust en zorgt dat je het budget niet overschrijdt.

Heb je nog niet met alle werkzaamheden ervaring? Dan is dat geen probleem, wij leren het je graag! Kijk voor meer info over de grondreinigingsinstallatie: https://www.ballast-nedam.nl/nieuwsoverzicht/2020/de-oplossing-voor-pfas

Solliciteer je bij ons, dan krijg je snel een reactie en uitnodiging voor een eerste kennismaking. Klikt het van beide kanten? Dan ontvang je een uitnodiging voor een meeloopdag. Zo krijg je een goed beeld van de baan en het team voordat je een beslissing neemt. Heb je vragen? Neem gerust contact op met John Verkaart, bedrijfsleider, via 06-53521454 of j.verkaart@ballast-nedam.nl.

Wat breng je mee
  • Je hebt een technische opleiding afgerond, bijvoorbeeld richting autotechniek, werktuigbouwkunde, mechatronica of vergelijkbaar;
  • Je hebt kennis en ervaring in hydrauliek en pneumatiek
  • Je bent niet bang om zelfstandig besluiten te nemen;
  • Je kunt technische tekeningen lezen.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures