Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Materieelcoördinator

Jouw uitdaging

Als Materieelcoördinator zorg jij elke dag weer dat het juiste materieel op de juiste bouwplaats is. Ben jij een echt organisatorisch talent en houd je van afwisseling en zelfstandigheid? Lees dan snel verder!

Wat jij van ons krijgt
 • 13x per jaar een salaris tot € 4600,- bruto afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 30 vakantiedagen en individueel budget;
 • Collectief pensioen en collectieve zorgverzekeringen;
 • Laptop & smartphone.
Wat ga je doen

Op onze werf in Almere staat materieel dat wordt verhuurd voor bouwprojecten door heel Nederland. Dit materieel loopt uiteen van torenkranen tot bouwketen, van bouwhekken tot elektriciteitsverdeelkasten en nog veel meer.
Als Materieelcoördinator zorg je dat ons materieel op het juiste moment wordt aangeleverd of opgehaald. Jij bent altijd op de hoogte waar ons materieel staat en wanneer het terugkomt. Gedurende de dag ben je veel in contact met klanten en adviseer je hen over de inzet van materieel. Ook overleg je regelmatig met andere afdelingen binnen ons bedrijf. Je maakt duidelijke afspraken over de prijs, de afleverdatum, het verhuurtermijn en het transport en dit verwerk je in ons systeem. Verder bewaak je de geplande opdrachten en zorg je in alle fases van het verhuurproces voor een correcte administratieve afhandeling. Kortom: je bent een onmisbare schakel binnen onze organisatie!

Wij werken op locatie vanaf ons kantoor in Almere, waarbij je een mooi uitzicht hebt over ons materieel op de werf. Ons team is gezellig, informeel en betrokken.

Jouw werkzaamheden bestaan onder ander uit:

 • het behandelen van vragen van uitvoerders over materieel;
 • het administratief verwerken van materieelaanvragen;
 • het controleren en verwerken van mutaties in de materieeladministratie;
 • het inhuren van materieel;
 • plannen van de aan- en afvoer van materieel in overleg met Transport & Handeling.

Wat breng je mee
 • Je hebt mbo+ werk- en denkniveau;
 • je hebt affiniteit met (groot) materieel op een bouwplaats;
 • je bent georganiseerd, verantwoordelijk en werkt secuur;
 • je hebt ervaring met het Microsoft Office pakket.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Materieel

Ballast Nedam Materieel is inkoop- en verhuurspecialist op het gebied van materieel en wagenpark en levert alle bijbehorende diensten. Dit doen wij met ruim 140 enthousiaste collega’s vanaf bouwprojecten door heel Nederland of onze locaties in Almere, Maarssen en Sittard. We vinden aandacht voor elkaar en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling belangrijk en met onze informele sfeer zijn wij vergelijkbaar met een familiebedrijf.

We zijn onderdeel van Ballast Nedam, een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures