Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Masterthesis Civiele Techniek

Jouw uitdaging

Ben jij op zoek naar een masterthesis project op het gebied van Civiele Techniek en help jij ons verder op weg? Start je onderzoek binnen onze constructie afdeling, op het gebied van duurzaamheid of binnen onze development afdeling!

Wat jij van ons krijgt
  • Je gaat werken bij een grote aannemer met meer dan 100 jaar ervaring binnen de civiele techniek;
  • Je krijgt een vergoeding van €650,- per maand (op fulltime basis);
  • Uitzicht op een vaste baan binnen Ballast Nedam na het afronden van je onderzoek.
Wat ga je doen

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste thesisstudent Civiele Techniek om ons team te versterken. Je gaat een innovatief en relevant onderzoek uitvoeren binnen het vakgebied van constructies, duurzaamheid of gebiedsontwikkeling, waarbij je de kans krijgt om jouw eigen voorkeuren en interesses te volgen. Bovenkant formulier

Constructies

Onze constructie afdeling werkt vanuit Nieuwegein of Gorinchem. Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen voor de verbreding van de A27 en met de voorbereidingen voor het afzinken van tien tunnelelementen in het buitenland. Projecten waarop we, op het gebied van constructie, altijd onderwerpen hebben die verder onderzocht kunnen worden. Daarom begeleiden we graag een thesisstudent op deze afdeling en gaan we graag met jou het gesprek aan over een onderwerp!

Duurzaamheid

De vraag naar toekomstbestendige oplossingen in de sector wordt groter. Steeds meer werken we met circulaire materialen en met machines en processen die geen netto-uitstoot veroorzaken. We zorgen voor toekomstbestendige oplossingen op internationaal niveau. Meer hierover is te lezen via deze link. Weet jij onze projecten met jou onderzoek nog duurzamer te maken? Dan begeleiden we je graag! In dit geval werk je voornamelijk vanuit ons hoofdkantoor in Nieuwegein.

Development

Ballast Nedam Development is gevestigd in hartje Rotterdam en is sterk in complexe en grootstedelijke project- en gebiedsontwikkeling. Het team bestaat uit creatieve conceptdenkers, projectmanagers, marketeers en financiële experts, die samen het beste resultaat bereiken. Op dit moment bouwen we bijvoorbeeld aan het project Tuinbuurt Vrijlandt in Rotterdam. Een duurzame wijk met kwalitatief hoogstaande architectuur en uitstraling. Meer hierover vind je via deze link. Ook binnen onze development afdeling begeleiden we graag een thesisonderzoek!

Kortom, de mogelijkheden zijn er, maar we zoeken alleen jou nog. Zien we jou binnenkort bij ons op kantoor?

Wat breng je mee
  • Je bent een masterstudent Civiele Techniek aan een technische universiteit;
  • Je hebt een proactieve en leergierige houding;
  • Je bent enthousiast om deel te nemen aan onze projectbezoeken en netwerkdagen met andere studenten ;)
Vragen?

Wil je meer weten over deze stage? Neem dan contact op met onze Campus Recruiter:

Over Ballast Nedam Infra Projects

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale ambities. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze stage goed bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een digitaal kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Alle stages

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle stages