Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Marketing en Communicatiemedewerker- 24 uur

Jouw uitdaging

Met jouw enthousiasme en oprechte betrokkenheid promoot jij ons bedrijfsmerk op zakelijk creatieve wijze.   

Wat jij van ons krijgt
  • Een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • 43 vakantiedagen waarvan wij er 13 uitbetalen, individueel budget én uitstekend pensioen;
  • Een no-nonsense werksfeer waarin initiatief en ondernemerschap worden gewaardeerd;
  • Autonomie; De vrijheid om je werkzaamheden naar eigen inzicht in te vullen.
Wat ga je doen

Als onze marketing en communicatiemedewerker draag jij bij aan het merkimago van ons bedrijf. Dit doe je door onze website te optimaliseren, zodat deze aantrekkelijk is voor zowel potentiële opdrachtgevers als werkzoekenden. Daarnaast zorg jij voor een groeiende groep volgers op de verschillende social media (zowel LinkedIn als Meta), help je met interne communicatie en vind je soms nog ruimte voor losse klussen. Wij bieden jou een interessant en veelzijdig takenpakket waarbinnen jij zelfstandig opereert en prioriteiten afstemt met jouw stakeholders.

Ballast Nedam Road Specialties bestaat uit ruim 150 medewerkers waarvan de meeste buiten de deur werken. Op kantoor werken we meestal met een man of 40 in een familiaire werksfeer. Wij zijn een moderne wegenbouwer met een zeer complete dienstverlening waarmee wij onze opdrachtgevers volledig ontzorgen. Duurzaamheid en groen spelen een toenemende rol binnen onze projecten. Hier zetten wij de komende jaren vol op in. Samen met een externe partner werken wij hard aan onze herpositionering. Het is aan jou om hier uiting aan te geven via verschillende, voor ons relevante, kanalen.

Met een gezonde nieuwsgierigheid, verdiep jij je in onze werkzaamheden om onze doelgroep vakkundig te kunnen informeren. Jij vindt het leuk om onze projecten te bezoeken en hier verslag van te doen. Gelukkig lopen er meer dan voldoende specialisten in ons bedrijf rond aan wie je kunt vragen of het inhoudelijk klopt wat jij op papier zet. Hoewel jij binnen onze club een solistische rol hebt, beschikt Ballast Nedam over een capabele marketingafdeling. Er zijn altijd vakgenoten beschikbaar om mee te sparren over bijvoorbeeld het opstellen van jouw jaarplan of het selecteren van de juiste content.

Wat breng je mee
  • Een open en opgewekt karakter waardoor je niet bang bent op mensen af te stappen en te vragen wat je nodig hebt;
  • Vanuit opleiding en/of werkervaring kennis van marketing, doelgroepgericht communiceren en social media. Ben je handig met de camera? Dan is dat mooi meegenomen;
  • Jij bent creatief zonder het contact met je doelgroep te verliezen;
  • Jij past goed bij ons als je zelf ook een beetje no-nonsens bent.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Road Specialties

Ballast Nedam Road Specialties is een hechte club mensen die gezamenlijk, veelal kortlopende, opdrachten en projecten realiseren rondom de specialismen wegenbouw, markering, geleiderail, verkeerstechniek, gladheidsbestrijding, wegonderhoud, groenvoorziening en specialistische bouwtechnieken. Lees meer over wie wij zijn en wat wij doen op onze site: https://www.roadspecialties.ballast-nedam.nl/

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures