Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Legal Counsel

Jouw uitdaging

Wij zoeken een enthousiaste en verantwoordelijke jurist voor een strategische positie in het hart van de onderneming. Het betreft een brede corporate positie op de holding met veel vrijheid om invulling aan de functie te geven. Dus wil jij onze holding juridisch ondersteunen? Lees dan verder!

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget (6%) waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen, collectieve zorgverzekering en een uitstekend pensioen
  • Professionele werkomgeving met leuke collega’s en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
  • Uitdagende en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.
Wat ga je doen

Als Legal Counsel bij Ballast Nedam werk je in een uitdagende, ambitieuze en internationale onderneming. Samen met 1 andere collega ben je verantwoordelijk voor alle corporate juridische werkzaamheden op de holding in brede zin, waaronder ondernemingsrecht, corporate governance en financieringen. Je bent een manusje-van-alles, maar wel met een corporate focus.

Ook begeleid je financierings- en M&A transacties, inclusief de daarbij behorende aansturing van externe adviseurs. Daarnaast werk je in de praktijk samen met de juristen en contract managers uit de business, bijvoorbeeld bij het opstellen van moedermaatschappijgaranties, transacties met de financiers, etc.

Je rapporteert aan de Head of Corporate Legal. Het juridische team op de holding bestaat uit 2 bedrijfsjuristen, waarvan de andere bedrijfsjurist tevens de company secretary is van de Raad van Bestuur en Raad van Commissarissen. Daarnaast zal je regelmatig contact hebben met de andere (bouwrecht)juristen en het Hoofd van Juridische Zaken, die zich allen met name bezig houden met onze individuele (bouw)projecten. Tot slot zal je ook veel samenwerken met onze vennootschapsbeheerder die verantwoordelijk is voor de corporate housekeeping.

Wat breng je mee
  • Je bent uiteraard een gekwalificeerd jurist en hebt idealiter meer dan 6 jaar ervaring als advocaat en/of bedrijfsjurist;
  • Je hebt ervaring met transacties en inhoudelijke kennis en ervaring van het algemene ondernemingsrecht, financieringen (bij voorkeur LMA ervaring) en M&A;
  • Als persoon ben je een krachtige teamspeler, analytisch denker en ondernemend, je kunt zelfstandig diverse onderwerpen oppakken;
  • Je bent onderhandelingsvaardig en communicatief helder en adequaat zowel in de Nederlands als Engelse taal.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures