Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Leerplaats BBL Monteur Mobiele Werktuigen

Jouw uitdaging

Wil jij breed meekijken in de techniek en vind jij sleutelen aan machines het tofste wat er is?  Kom werken in één van de afwisselendste werkplaatsen in de infrasector! 

Wat jij van ons krijgt
 • Meewerken op alle facetten als monteur in één van de interessantste werkplaatsen;
 • Een complete leerplek met een eigen leermeester;
 • De mogelijkheid op een vaste baan na je leertraject + opleidingsmogelijkheden.
Wat ga je doen

Vanaf onze locatie in Maarssen ben jij de rechterhand van de leermeester en sleutelt aan uiteenlopende, grote, moderne machines voor fundering, grondverzet en wegenbouwmachines.

In een team van 4 hechte collega’s werken jullie aan:

 • Storingen opsporen;
 • Verhelpen, repareren of vervangen van defecte onderdelen bij storingen;
 • Machines afstellen en controleren na de reparatie;
 • Servicewerkzaamheden en inspecties uitvoeren;
 • Analyseren van elektrische, mechanische en hydraulische storingen en deze verhelpen;
 • Repareren en reviseren van hydraulische componenten en motoren;
 • Sleutelen aan elektrische en waterstof aangedreven motoren.

Ervaring als Monteur Mobiele Werktuigen is niet nodig. Wél is het belangrijk dat je enthousiast en technisch bent aangelegd! Je bent een vroege vogel en vind het leuk om ‘s ochtends vroeg te beginnen, zodat je de aan het einde van de dag ook weer vroeg thuis bent. Wil jij blijven werken na het afronden van jouw opleiding? Dat kan! Je kunt zelfs nog verder leren bij ons als je dat wil, bijvoorbeeld richting machinemonteur, maar we hebben ook mogelijkheden op het gebied van duurzaamheid en de transitie naar zware elektrische aangedreven bouwmachines.

​​​​​​​Wij kijken uit naar jouw reactie!
Interesse in deze uitdaging als Monteur Mobiele Werktuigen? Solliciteer dan vandaag nog!

Heb je nog vragen over de functie, dan kan je contact opnemen met Maria het Lam, Campus Recruiter via m.het.lam@ballast-nedam.nl of app even naar 06-48483351.
Acquisitie door werving en selectie-, detacheringsbureaus of andere bemiddelingsbureaus naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Kandidaten die zonder overleg worden voorgesteld als Monteur Mobiele Werktuigen zullen niet in behandeling worden genomen.

Wat breng je mee
 • Je volgt een technische mbo-opleiding of wilt hiermee starten en je zoekt een leerplaats;
 • Je vindt het niet erg om vroeg op te staan en leert graag meer als monteur;
 • je hebt twee rechterhanden en wilt geld verdienen tijdens je opleiding!
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Materieel

Ballast Nedam Materieel is inkoop- en verhuurspecialist op het gebied van materieel en wagenpark en levert alle bijbehorende diensten. Dit doen wij met ruim 140 enthousiaste collega’s vanaf bouwprojecten door heel Nederland of onze locaties in Almere, Maarssen en Sittard. We vinden aandacht voor elkaar en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling belangrijk en met onze informele sfeer zijn wij vergelijkbaar met een familiebedrijf.
We zijn onderdeel van Ballast Nedam, een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures