Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Leerling Monteur Groot Materieel

Jouw uitdaging

Sleutel jij graag aan brommers, auto’s, fietsen of trekkers? En wil je van jouw hobby je beroep maken? Word Leerling Monteur Groot Materieel bij Ballast Nedam Materieel en word een echte specialist!

Wat jij van ons krijgt
  • Een vaste baan voor na je opleiding (welke ook door ons wordt betaald);
  • Een gezellig en kundig team;
  • 20 vakantiedagen + 10 ADV dagen + 15 dagen die worden uitbetaald in het spaarfonds;
  • De mogelijkheid om een echte specialist te worden.
Wat ga je doen

Als Leerling Monteur Groot Materieel leer jij van de besten! Naast een dag per week in de schoolbanken, mag jij vier dagen per week met onze ervaren monteurs samenwerken. Zij leren jou alle kneepjes van het vak Monteur Groot Materieel. Met de opgedane kennis onderhoud, reviseer en (de)monteer jij onder andere asfalteermachines, shovels en graafmachines. Naast het sleutelen aan mechanische onderdelen, word je ook opgeleid voor de toekomst: steeds vaker zullen machines en materieel elektrisch aangedreven zijn, dus je wordt ook op het gebied van elektronica en energietechniek opgeleid!

Als je een rijbewijs hebt, kan het zelfs zo zijn, dat je op pad gestuurd wordt om storingen op de bouwplaatsen op te lossen. Dit kan jij natuurlijk als geen ander, want jij bent service- en oplossingsgericht. En mocht je er toch een keer niet uitkomen, dan staan jouw collega’s altijd voor je klaar om je te helpen.

Nadat je opleiding hebt afgerond, hopen we natuurlijk, dat je vast een onderdeel wordt van dit hechte team!

Wat breng je mee
  • Diploma middelbare school;
  • Een gezonde dosis leergierigheid en gezelligheid;
  • Goede beheersing van de nederlandse taal;
  • Niet bang voor vieze handen en hoogtes.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Materieel

Ballast Nedam Materieel is een gezellige club van zo'n 100 collega's. Samen leveren wij alle mogelijke materieel voor bouwprojecten door heel Nederland. Dit doen we vanaf onze vaste locatie in Almere. Bij ons is het gezellig en informeel, net als bij een familiebedrijf. 2x per jaar hebben we een leuke activiteit met het hele bedrijf (zoals onze Zomer BBQ)!

Ballast Nedam Materieel is inkoop- en verhuurspecialist op het gebied van materieel en wagenpark en levert alle bijbehorende diensten. Wij leveren een onderscheidend totaalconcept, hebben afstemming met onze klant (voornamelijk binnen, maar ook buiten Ballast Nedam) over aanschaf, onderhoud en gebruik en leveren hiermee toegevoegde waarde in het behalen van doelstellingen van onze klant op het gebied van MVO, veiligheid en kwaliteit.

We zijn onderdeel van Ballast Nedam, dat uiteenlopende projecten realiseert; van kleinschalige opdrachten tot grote infrastructurele werken of hoogbouw onder complexe omstandigheden. Bij ons om de hoek, midden in de stad of in het buitenland. De basis waarop wij samenwerken is vertrouwen, zodat wij nu en in de toekomst voorkeurspartner blijven van onze stakeholders. Onze vakkundige mensen, innovatieve concepten en (kosten)efficiënte manier van werken zorgen voor gewenste resultaten. Naast resultaten, onderscheiden wij ons in het proces daarnaartoe. Klantgerichtheid, ondernemerschap en open communicatie zorgen ervoor dat wij samen met de klant vernieuwende oplossingen bedenken en uitvoeren. Dit alles zo veilig, duurzaam en maatschappelijk verantwoord mogelijk. Ballast Nedam is er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale bouwbedrijven.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures