Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Kostendeskundige

Jouw uitdaging

Ben jij in staat om elke euro op de meest efficiënte manier te benutten? Dan ben jij de ideale kandidaat om als kostendeskundige ons team bij Ballast Nedam Zuid te versterken!

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen én een uitstekend pensioen;
  • een professionele en gezellige werkomgeving met oog voor een goede werk-privé balans;
  • een leaseauto, laptop en telefoon.
Wat ga je doen

Als kostendeskundige bij Ballast Nedam krijg je aanzienlijke verantwoordelijkheid en vrijheid binnen de projecten. Je speelt een cruciale rol bij het bepalen en sturen van de directe kosten van projecten, van de initiatiefase tot de aannemingsovereenkomst. Samen met je teamleden, waaronder de planontwikkelaar, ontwerpleider en het team realisatie, bespreek je deze projecten.

In de tender-/ bouwteamfases werk je gezamenlijk aan risicoanalyses en stel je in een vroegtijdig stadium al indicatieve budgetramingen op. Gedurende de prijsvormingsfase werk je samen met het team integraal aan de inkoopstrategie en neem je de verantwoordelijk om te komen tot een definitieve begroting, waarbij je oog hebt voor de alle processtappen. Je overweegt ook of bepaalde oplossingen slimmer, beter en efficiënter kunnen zijn voor de klant, waarmee je het ontwerp afstemt op beschikbare budgetten. Ongeacht de complexiteit, zie jij er altijd een uitdaging in.

Je hebt als kostendeskundige, samen met het ontwikkelteam, regelmatig overleg met de opdrachtgever. Samen met de overige disciplines, opdrachtgever en onze project partners streven we naar duurzamere en innovatievere bouwmethoden en nemen hier al het voortouw tijdens het ontwerp traject. Aan al deze projecten werken we met dezelfde passie en betrokkenheid! Wij zijn trots op wat we bouwen en hopen dat jij daar als kostendeskundige binnenkort ook een bijdrage aan zult leveren!

Benieuwd naar de projecten die we gerealiseerd hebben? Op onze website vind je een selectie.

Wat breng je mee
  • een afgeronde opleiding in bouwkunde;
  • minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • indien je ambitie hebt om je te ontwikkelen van calculator naar kostendeskundige, nodigen we je van harte uit om te solliciteren;
  • je bent veerkrachtig, stressbestendig, accuraat en past je gemakkelijk aan in je denkwijze en acties!
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Zuid

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale ambities. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve. 

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures