Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

(Junior) Werkvoorbereider Infra (inter)nationale projecten

Jouw uitdaging

Als werkvoorbereider Infra zorg jij ervoor dat alle medewerkers en materialen op de juiste plek en op het juiste moment aanwezig zijn. Werk je graag op grote projecten waar je jezelf kan ontwikkelen? Lees dan snel verder!

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Om goed te landen binnen de organisatie en jouw werk op het project, kijken we samen met je naar opleiding, training en doorgroeimogelijkheden;
  • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget en een uitstekend pensioen;
  • • Binnen Ballast Nedam hebben we een eigen Young Ballast Nedam team, die geregeld activiteiten organiseert. Daarnaast nemen we je uiteraard mee met onze halfjaarlijkse Infra Projects evenementen (bijv. zeilen of de winterbarbecue), zodat jij binnen no time je collega's leert kennen.
Wat ga je doen

Geen dag is hetzelfde als werkvoorbereider! Je controleert BIM-modellen en tekeningen op maakbaarheid van het ontwerp, maak je werk- en keuringsplannen en stel je de benodigde werkinstructies op. Je stemt, samen met de afdeling Inkoop, offertes af met onderaannemers. Door het opstellen van een efficiënte en uitgewerkt planning zorg jij dat medewerkers en materialen op de juiste plek en op het juiste moment aanwezig zijn tijdens de uitvoeringsfase. Hierdoor ben je veel in gesprek met je collega’s op de bouwplaats.

Op welk project kom je te werken? Afhankelijk van jouw wensen kijken we waar we je het beste tot jouw recht kunnen komen. In uitvoering kan dit de A27 of kademuren Amaliahaven zijn. Tevens zijn wij bezig in de ontwerpfase van verschillende offshore wind projecten. Meer internationale ambities? Wij hebben windmolen en civiele projecten binnen en buiten Europa.

Wat breng je mee
  • Een afgeronde hbo opleiding Civiele Techniek;
  • Je hebt een proactieve en leergierige houding;
  • Je wil betrokken zijn bij de grootste infrastructurele projecten van Ballast Nedam Infra Projects, zoals BAAK Blankenburgverbinding, kademuren Amaliahaven, verbreding A27 Houten – Hooipolder of onze windmolenparken. Ook hebben wij de mogelijkheden tot internationaal werken in 2024.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van Nederlands en Engels.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Infra Projects

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures