Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Junior werkvoorbereider civiele techniek of bouwkunde

Jouw uitdaging

Je hebt je HBO opleiding afgerond en bent op zoek naar een startersfunctie waarin je wordt begeleid en ingezet naar je eigen leervermogen. Waar je carrière precies heen gaat, weet je nog niet. Dat ga je met ons ontdekken. 

Wat jij van ons krijgt
 • Salaris €2.700,- per periode van 4 weken en de beschikking over een lease auto;
 • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget (6%) waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen, collectieve zorgverzekering en een uitstekend pensioen;
 • Goed inwerktraject met de begeleiding die je aan het begin van je carriere nodig hebt;
 • Een tof eerste project en een gezellig bedrijf!
Wat ga je doen

Tijdens je stageperiodes of bij je huidige werkgever heb je al kunnen proeven aan het werken bij een aannemer in een projectenomgeving. Je komt te werken in een team waar een mooie mix van jong en ervaren is samengesteld. In dit team is ruimte om een aankomend talent te begeleiden in zijn/haar eerste stappen als werkvoorbereider. Het leuke van dit werk is dat je direct met allerlei verschillende bouwmethodieken te maken krijgt. Wij bouwen een betonnen fundatie, table tops die traditioneel in het werk worden gestort, een prefab constructie van 10 meter hoog en een gebouw (substation). De totale duur van het werk bedraagt ongeveer 9 maanden. Er bestaat nog een kans dat wij het werk multi disciplinair kunnen aannemen. Dan komt er een team collega’s bij die de andere disciplines vertegenwoordigen. De scope van het civiele en bouwkundige gedeelte van het project bedraagt 7 miljoen euro.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Ondersteunen bij het opstellen en bijhouden van project specifieke werkinstructies;
 • Opstellen en bewaken van de werkplanningen samen met de uitvoering;
 • Uitvoeren en uitdragen van het VGM plan, risico- en veiligheidsanalyses;
 • Kwaliteitsborging gedurende het hele project bewaken;
 • Overlegt met het projectteam omtrent inkoop en bereidt vervolgens inkoop voor, dan wel koopt zelf in conform gemaakte afspraken met projectteam en inkoper.

Wat breng je mee
 • Afgeronde opleiding HBO Civiele Techniek of Bouwkunde
 • Je denkt vooruit en durft kritische vragen te stellen voordat je keuzes maakt;
 • Je hebt daarbij oog voor detail en je werkt graag samen om een project tot een goed einde te brengen;
 • Je hebt zin om te leren en te ontwikkelen in een branche die voor een grote verduurzamingsuitdaging staat.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Industriebouw

Vanuit ons hoofdkantoor in de Botlek en op onze projecten werken wij met 200 vaste collega’s aan projecten in de industriële dienstverlening. Denk daarbij aan kleinschalige renovaties tot aan grote integrale nieuwbouwprojecten in opdracht van klanten zoals Shell, Neste, Fluor en Vopak voornamelijk in het zuidwesten van Nederland. Je kunt je voorstellen dat werken voor deze opdrachtgevers naast een hoge veiligheidsstandaard ook kwaliteits- en milieueisen met zich mee brengt. Onze teams richten zich binnen deze projecten op de disciplines civiel, mechanisch en E&I. Wij hebben projecten die zich focussen op één discipline, maar wij hebben ook ervaring met het integraal uitvoeren van projecten. In de Botlek ligt veel werk vanwege de grote uitdagingen in de energietransitie. Wij vinden het belangrijk om te blijven investeren in jong talent dat ons helpt om deze projecten te realiseren.

Ons bedrijf kent een echt hands on cultuur. Wij werken samen en wij werken veilig. Wij zijn trots op het werk wat wij leveren. Daarnaast is er volop ruimte voor gezelligheid!

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures