Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Junior QA QC coördinator Bouw en Civiel

Jouw uitdaging

Jij ontwikkelt jijzelf in anderhalf jaar tijd van starter tot zelfstandig coördinator van mooie bouw en infraprojecten. Je leert iedere dag, soms vanuit de schoolbanken maar vooral vanuit de bouwkeet.

Wat jij van ons krijgt
  • Een mooie start van jouw loopbaan in kwaliteitsmanagement en de bouw en civiele techniek;
  • Vakkundige begeleiding, leren in praktijk en theorie, uiteenlopende interessante bouwprojecten, fijne collega’s;
  • 13x per jaar (dus iedere 4 weken) een aantrekkelijk salaris tussen de € 2.400,- en € 2.800,- passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook extra vakantiedagen (max 10) kunt kopen) én een uitstekend pensioen;
Wat ga je doen

Als QAQC coördinator ben je verantwoordelijk voor zowel de borging als de controle op de kwaliteit van onze bouwprojecten. Quality Assurance richt zich op het voorkomen van gebreken. Jij bewaakt dat de juiste werkprocessen worden gevolgd. Middels Quality Control speur je ontstane gebreken op, jij controleert of de kwaliteit van de werkzaamheden voldoet aan wettelijke en afgesproken kwaliteitsnormen. Hoe je beide processen zo goed mogelijk laat verlopen, dat leren wij je.

Jij begrijpt waarom de rol van QAQC coördinator een belangrijke is binnen het bouwproces. Goed kwaliteitsmanagement garandeert veilige en duurzame bouwwerken. Middels tussentijdse rapportages bouw je aan een vertrouwensrelatie met je opdrachtgevers, leveranciers en je collega’s.

Hoe ziet het traineeship eruit?

Op verschillende bouw- en infraprojecten leer jij het QAQC- vak in de praktijk. Jij bent onderdeel van het bouwteam en ziet hoe het project voor je ogen wordt gerealiseerd. Of het nu een windmolenpark, (snel)weg of een complete duurzame woonwijk betreft, QAQC is bij iedere stap va het bouwproces betrokken. Op https://www.ballast-nedam.nl/wat-we-doen/projectenoverzicht krijg je een indruk van onze projecten.

‘On site’ word je begeleid door een ervaren QAQC manager die jou graag de kneepjes van het vak leert. Communicatie en administratie zijn hierbij belangrijk, evenals het analyseren van (mogelijke) knelpunten en het opstellen van kwaliteitsplannen.

Daarnaast bieden wij je een QAQC specialist die jouw gehele traject begeleid. Dit traject bestaat onder meer uit een intervisiegroep, kennissessies gericht op infra en bouw; teamsessies met het QAQC-team en de opleidingen ISO 9001 en post HBO Proces & Kwaliteitsmanagement (eventueel aangevuld met andere relevante trainingen).

Na anderhalf jaar ben je in staat om op kleinschalige bouw- en infraprojecten het kwaliteitsmanagement zelfstandig te coördineren. Hier stopt jouw ontwikkeling nog niet! QAQC is een vak dat volop in ontwikkeling is en waar jij je nog vele jaren verder in kunt bekwamen. Uiteraard blijven wij je daarin stimuleren en begeleiden. Niet voor niets is onze slogan: ‘Challenge to Improve!”

Wat breng je mee
  • Je bent oprecht geïnteresseerd in de Bouw en Civiele Techniek;
  • Je hebt enige ervaring als bijvoorbeeld werkvoorbereider, auditor of een bedrijfskundige achtergrond;
  • Je komt in dit traineeship tot je recht als je ondernemend van aard bent en je vrij voelt om op mensen af te stappen;
  • Tenslotte zijn een aantal competenties van belang waarbij besluitvaardigheid er één is. Organisatiesensitiviteit, analytisch vermogen en het enthousiasmeren van anderen zijn ook vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn in deze functie.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam QA QC

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures