Realistisch én ambitieus

Samen zijn we Heddes

Direct solliciteren

Junior Projectorganisator Bedrijfsbureau

Jouw uitdaging

Jij bepaalt samen met je team in grote mate hoe een bouwproject wordt uitgevoerd. Als Junior Projectorganisator Bedrijfsbureau ben jij realistisch én ambitieus. Wil jij invloed uitoefenen in het bouwproces en zorgdragen voor het succesvol slagen van tenders? Reageer dan gauw!

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt opnemen én een uitstekend pensioen;
  • Professionele werkomgeving en een inspirerende werksfeer met volop kansen voor persoonlijke en/of professionele groei;
  • Deze leuke job, met veel uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid. Jouw inbreng doet er toe!
Wat ga je doen

Als Junior Projectorganisator Bedrijfsbureau speel je een belangrijke rol in het succes van onze bouwprojecten, waarbij je vooral actief bent in de tender- en engineeringsfase. Je denkt vanaf het eerste moment mee over hoe het totale uitvoeringstraject eruit gaat zien. De juiste informatie verzamel je bij diverse collega’s, externe partners en, indien nodig, op de locaties zelf. Je analyseert diverse bouwmethodieken en bepaalt hoe de bouwplaats optimaal kan worden ingericht. Vanzelfsprekend houd je hierbij rekening met bereikbaarheid, materiaalinzet, leefbaarheid, veiligheid en communicatie. Je maakt een gedetailleerd plan voor hoe je gaat bouwen, waarbij gewenst is om een 4D planning te gebruiken. Op deze manier visualiseer en analyseer je het bouwproces volledig, waardoor je faalkosten elimineert.

In deze functie ondersteun je ons Bedrijfsbureau en het is echt jouw ding om de informatie voor het bouwproject gedetailleerd te bekijken, maar je hebt ook talent voor het vertalen van deze details naar een meer abstract niveau. Samen met het team Bedrijfsbureau breng je de beschikbare informatie samen, analyseert verschillende uitvoeringsmethodieken en bepaalt de beste routing. Hierin worden de nieuwe ontwikkelingen in de markt meegenomen en enthousiasmeer je jouw collega’s.

Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar binnen een gezellig team met prettige en behulpzame collega’s om je heen. Je werkt nauw samen met de afdeling bedrijfsbureau, calculatie en planontwikkeling. Samen zorgen jullie voor succesvolle bouwprojecten.

Heb je nog geen ervaring in deze functie? Geen probleem! We leren jouw graag de kneepjes van dit mooie vak!

Wat breng je mee
  • Hbo/wo werk- en denkniveau met een afgeronde opleiding richting Bouwkunde;
  • Enige ervaring als werkvoorbereider of uitvoerder binnen de bouwsector. Kennis van uitvoerings- en bouwmethodieken en het opstellen van planningen zou heel fijn zijn!
  • Je bent besluitvaardig, oplossingsgericht, flexibel en proactief;
  • Ervaring met het opzetten van 4D-planningen en/of je hebt sterke affiniteit met deze planningstechnologie en vindt het leuk om deze ontwikkeling binnen onze organisatie verder te brengen.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Heddes Bouw & Ontwikkeling

Samen zijn we Heddes

Bij Heddes werken wij met 200 enthousiaste collega’s in en rond Amsterdam. Met een hoge mate van betrokkenheid en vertrouwen bouwen wij samen aan stoere en unieke projecten voor onze klanten. Wij werken vanuit een platte organisatiestructuur, met korte communicatielijnen. Onze bedrijfscultuur is open met een positieve werksfeer, waarin energie en gedrevenheid centraal staan. Heddes is een maakbedrijf dat het werken met vaste relaties in haar genen heeft zitten en waarbij veiligheid een randvoorwaarde is. Onze kernwaarden creatief, deskundig en betrouwbaar zijn diep geworteld in de organisatie.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures