De kostenexpert

Samen zijn we Heddes

Direct solliciteren

Junior Calculator

Jouw uitdaging

Als Junior Calculator reken jij samen met jouw team aan diverse uitdagende bouwprojecten die wij ook graag waarmaken. Vind jij het leuk om de scherpste kostprijs te bepalen én haal jij daarvoor alles uit de kast? Lees dan gauw verder!

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook 10 extra vrije dagen kunt opnemen én een uitstekend pensioen;
  • Veel vrijheid in je functie om te groeien en je verder te ontwikkelen;
  • Het werken aan uitdagende en complexe bouwprojecten en dat binnen een professionele werkomgeving in een gezellig en hecht team!
Wat ga je doen

Om tot een scherpe kostprijs te komen bepaal je als Junior Calculator samen met het team de beste bouwmethodieken en de aan te vragen onderaannemers. Bij het opstellen van de begroting ‘bouw je het project’ in je hoofd. Jij maakt de afwegingen die leiden tot de meeste efficiënte oplossingen. Om tot een goede offerte te komen heb je veelvuldig contact met onze vaste onderaannemers en leveranciers en je stemt dit onderling goed af met elkaar. Samen met de planontwikkelaar kom je tot een haalbaar en reëel plan en presenteer je dit aan de opdrachtgever. Van initiatieffase tot aan de uitvoering, jij stuurt ons als kostenexpert de juiste richting op!

In jouw veelzijdige functie als calculator sta je voortdurend in contact met veel betrokken partijen, denk hierbij aan de architect, de constructeur, de leveranciers en de opdrachtgever. Je vindt het leuk om informatie op te halen en initiatieven te tonen in het gehele calculatieproces. Jij als calculator kunt op abstract niveau acteren, maar ook het uitwerken op pragmatisch detailniveau is goed aan jou besteed.

Het altijd gezellige en gemoedelijke calculatieteam zit met smart op jou te wachten. Naast dit team, bestaande uit 5 calculatoren, werk je ook nauw samen met de planontwikkelaar en het bedrijfsbureau. Zo vorm je samen een hecht team en werk je mét elkaar aan het gewenst resultaat. Ben je nog niet helemaal ervaren binnen dit vakgebied? Geen probleem, wij staan klaar om jou verder te helpen!

Wat breng je mee
  • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau, richting Bouwkunde;
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als calculator binnen de bouwbranche of heel sterke affiniteit met calculeren. Kennis van Revit, Solibrie of BIM? Graag!
  • Je hebt uiteraard een analytisch denkvermogen en bent communicatief vaardig;
  • Ook ben je creatief, collegiaal en toon je graag initiatieven.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Heddes Bouw & Ontwikkeling

Samen zijn we Heddes

Bij Heddes werken wij met 200 enthousiaste collega’s in en rond Amsterdam. Met een hoge mate van betrokkenheid en vertrouwen bouwen wij samen aan stoere en unieke projecten voor onze klanten. Wij werken vanuit een platte organisatiestructuur, met korte communicatielijnen. Onze bedrijfscultuur is open met een positieve werksfeer, waarin energie en gedrevenheid centraal staan. Heddes is een maakbedrijf dat het werken met vaste relaties in haar genen heeft zitten en waarbij veiligheid een randvoorwaarde is. Onze kernwaarden creatief, deskundig en betrouwbaar zijn diep geworteld in de organisatie.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures