Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Inspecteur Beton

Jouw uitdaging

Ben jij expert in beton en wil jij die expertise inzetten om de kwaliteit van onze werken te bewaken? Lees dan snel verder!

Wat jij van ons krijgt
  • Een team van zeer vakbekwame professionals om mee te sparren en kennis mee te delen;
  • 13x per jaar (dus iedere 4 weken) een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen én een uitstekend pensioen;
  • De vrijheid om deze rol naar eigen inzicht in te vullen.
Wat ga je doen

Als Inspecteur Beton ga je namens onze kwaliteitsafdeling aan de slag op de infrastructurele bouwprojecten van Ballast Nedam. Jij bent dé persoon als het gaat om betonconstructies en betonwapening. Dagelijks loop je inspectierondes of bezoek je betonfabrieken en -centrales, stel je de kwaliteit vast en rapporteer je hierover. Je communiceert hierbij makkelijk maar duidelijk en aan alle lagen binnen de organisatie. ebt hiervoor gedegen materiaalkennis en ervaring. Natuurlijk ben je op de hoogte van bouwregelgeving, brandveiligheidseisen en andere gerelateerde kwaliteitseisen. Daarnaast zorg je er natuurlijk voor dat alles goed wordt geregistreerd in het inspectierapport en bespreek je dit met de Kwaliteitscoördinator en de Projectdirecteur. Ook overleg je met je collega’s uit het bouwteam en de onderaannemers over de kwaliteit van het opgeleverde werk.

Als Inspecteur Beton krijg je de kans om te werken aan de meest mooie, uiteenlopende en duurzame projecten van Ballast Nedam. Uitdagingen zijn er veel en jij gaat deze niet uit de weg. Samen met het team ga jij voor het allerbeste en je doet het niet voor minder. Je staat stevig in je schoenen en weet wat er nodig is om kwaliteit te leveren.

Wat breng je mee
  • Je hebt een afgeronde MBO/HBO (bouwkunde) opleiding of werk- en denkniveau, aangevuld met ruime ervaring in een vergelijkbare functie als QC Inspecteur Beton;
  • Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je hebt een ruime kennis van beton en geldende ISO normen;
  • Je hebt kennis van QA/QC systemen en het schrijven van inspectierapporten.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam QA QC

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures