Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Inkoper Offshore Wind

Jouw uitdaging

Als Inkoper Wind ben jij een belangrijke en kritische sparringpartner in het gehele projectproces, van tender tot realisatie. Je krijgt energie van alle dynamiek en uitdagingen die je tegenkomt tijdens de voorbereiding en uitvoering van projecten.

Wat jij van ons krijgt
  • Een warm welkom en een prettige werksfeer en collega’s die voor elkaar klaar staan.
  • 13x per jaar, dus iedere 4 weken, een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens de cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook extra vrije dagen (max 10) kunt kopen en een uitstekend pensioen;
  • Een professioneel team waar je deel vanuit maakt en tegelijkertijd alle vrijheid en zelfstandigheid die jouw past.
Wat ga je doen

Wat ga je doen

Dat wij hier als Ballast Nedam goed in zijn, hebben we bewezen met mooie projecten als Butendiek, Windpark Maasvlakte 2 en Windplan Blauw. Nieuwe en gedurfde ideeën krijgen bij ons een kans. Wij gaan voor wat de opdrachtgever écht wil of dit nu eerder gedaan is of niet. Wij vertrouwen op de kennis, kunde en creativiteit van onze experts.

Als Inkoper Wind krijg je de verantwoordelijkheid over de inkoop van één of meerdere wind projecten. Geen dag en geen tender of project is hetzelfde; er zijn altijd nieuwe kansen en uitdagingen! Jij kijkt verder dan de cijfers en denkt echt mee met de business processen. Daar waar iets ingekocht moet worden, ben jij bij betrokken en bekijk jij wat de beste oplossing is. Doordat jij je verdiept in de producten die nodig zijn, ga je niet alleen uit van de aanbiedingen die je krijgt, maar weet jij zelf ook al of de prijs fair is en of dit de meest passende oplossing is.De werkzaamheden tijdens de voorbereidingsfase worden uitgevoerd vanuit ons kantoor in Nieuwegein. Tijdens de uitvoering/fabricage van het project maak je deel uit van het team dat de uitvoering/fabricage van de werken ondersteunt. Het team kan zich dan bevinden in het land waar het project wordt uitgevoerd.

Op welk project kom je te werken? Afhankelijk van jouw wensen kijken we waar we je het beste tot jouw recht kunnen laten komen.

Wat breng je mee
  • Een afgeronde hbo opleiding in een technische, bedrijfskundige of commerciële richting;
  • Je bent iemand die zaken graag uitzoekt, uitdiept en doorgraaft voor het beste projectresultaat;
  • Je wil betrokken zijn bij de uitdagende wind projecten.
  • Je leest, spreekt en schrijft uitstekend Nederlands en Engels.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Infra Projects

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures