Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Inbedrijfsteller Tunnels

Jouw uitdaging

Draag jij zorg voor de voorbereiding en de uitvoering van het in bedrijf stel proces van de TTI binnen diverse infrastructurele projecten? Wij komen graag met je in contact!

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens de cao Bouw & infra, 30 vakantiedagen, individueel budget en een uitstekend pensioen;
  • Laptop, telefoon, tablet en lease auto;
  • Een mooie functie met projecten in heel Nederland.
Wat ga je doen

Als inbedrijf steller TTI ben jij betrokken bij de diverse tunnel technische projecten van Infra Projects.

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de IBS werkzaamheden van de systemen die aan jou zijn toegewezen, welke je uitvoert volgens planning. Denk hierbij aan metingen en testen aan de hand van ontwerpen, werkvoorschriften en wetgeving. Je hebt een controlerende rol bij het aanbrengen van bekabeling, aansluiten van kasten, schakelen van voeding, installeren en testen van software, en de afname van FAT en SAT testen van systeemleveranciers. De resultaten verwerk je in digitale testrapporten en opleverdocumenten.

Naast projecten in uitvoering (Blankenburgverbinding en tunnels A73), hebben wij een aantal projecten in onderhoud (Botlekbrug A15, Botlektunnel A15, Thomassentunnel A15 en Gaasperdammertunnel A9). Ballast Nedam richt zich op de V&R opgave die er aan komt in de markt m.b.t. tunnelrenovaties.

Wat breng je mee
  • Mbo werk- en denkniveau, richting elektrotechniek;
  • Minimaal 5 jaar ervaring als montageleider en/of in bedrijf steller, en ervaring met het in bedrijf stellen van technische installaties op integrale infra projecten;
  • Ervaring met installatieverantwoordelijkheid conform NEN3140;
  • Ervaring met het opstellen van technische rapportages en testplannen.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Infra Projects

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures