Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

HSE Projectmanager

Jouw uitdaging

Als HSE projectmanager stuur jij op projectniveau jij een team van veiligheidskundige aan en ben jij het aanspreekpunt op het project voor veiligheid, gezondheid en milieu. 

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring
  • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden met 30 vakantiedagen, individugeel budget (6%) waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen, collectieve zorgverzekering en een uitstekend pensioen;
  • Een leaseauto, een telefoon en IT middelen zijn goed georganiseerd
  • Opleidingsmogelijkheden
Wat ga je doen

Bij Ballast Nedam Industriebouw vinden wij het belangrijk dat wij onze werkzaamheden op een veilige en gezonde manier uitvoeren, met respect voor het milieu en in een gewenste werkomgeving. Wij vinden de veiligheid, gezondheid en welzijn belangrijk voor al onze medewerkers en stakeholders. Binnen onze organisatie gaan wij proactief om met veiligheid, gezondheid en welzijn. Wij zijn er van overtuigd dat elk ongeval of incident onnodig is en voorkomen kan worden. Als HSE projectmanager help jij hier zorg voor te dragen.

Als HSE projectmanager stuur jij op projectniveau jij een team van veiligheidskundige aan. Dit team team zal bestaat uit drie tot vier veiligheidskundige. Gezamenlijk zorgen jullie er voor dat ons projectteam wordt ondersteund bij onze VGM doelstellingen. Je creëert draagvlak, adviseert, ondersteund en motiveert om gezamenlijk te zorgen voor een veilige, gezonde en prettige werkomgeving. Samen dragen jullie het HSE beleid uit en geven jullie vorm aan de visie. Als HSE projectmanager ben jij het aanspreekpunt op het project voor veiligheid, gezondheid en milieu. Vanuit ons kantoor ondersteunen de HSE- en QAQC manager jullie op organisatorisch niveau. Zij voorzien jullie in beleid, visie en de daarbij horende tools.

Wat kun je van ons verwachten
Werken bij Ballast Nedam Industriebouw, is werken bij een trots bedrijf. Wij zijn trots op onze veiligheidsprestaties, trots op onze projecten maar vooral trots op onze collega’s en de manier waarop wij met elkaar samenwerken. Naast het (HSE) projectteam ben je onderdeel van een veiligheidsteam bestaande uit circa 15 collega’s. We ontvangen je met open armen en vinden het onderlinge contact in het gehele team belangrijk. We komen periodiek bij elkaar, delen ervaringen en zijn toegankelijk voor elkaar. We leren van elkaar en streven gezamenlijk naar een veilige en gezonde werkomgeving. Ook het veiligheidsteam zal je meenemen in onze werkwijze en ondersteunen daar waar nodig. We nemen de tijd om je in te werken en zorgen voor een juiste begeleiding. We vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt.

Vragen?

Heb je vragen over deze vacature of ben je benieuwd naar ons veiligheidsteam? Neem contact op met Rutger van Rugge, 0614756851 of stuur een bericht naar r.van.rugge@ballast-nedam.nl

Wat breng je mee
  • Je hebt minimaal vijf jaar ervaring als HSE (project)manager of vergelijkbaar in de industriële omgeving;
  • HBO werk- en denkniveau aangetoond met minimaal een afgeronde HVK opleiding;
  • Je bent toegankelijk, beheerst goede communicatieve vaardigheden, daadkrachtig, besluitvaardig en oplossingsgericht.
  • Je schakelt makkelijk tussen de verschillende partijen en weet je prioriteiten goed te bewaken;
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Industriebouw

Over Ballast Nedam Industriebouw
Vanuit ons hoofdkantoor in de Botlek en op onze projecten werken wij met 200 vaste collega’s aan projecten in de industriële dienstverlening. Van renovaties tot grote integrale nieuwbouwprojecten. We werken met diverse disciplines: civiel, mechanisch en E&I. Onze projecten in combinatie met de omgeving brengen risico’s met zich mee. Hierom hanteren wij een hoge veiligheidsstandaard en streven wij deze na. Wij dragen zorgen en streven naar continue verbetering van ons kwaliteitsmanagementsysteem en VGM prestaties. Hier zetten wij onze veiligheidscampagne Bas Ballast voor in. Wij dragen de zorg en aandacht voor veiligheid, gezondheid en milieu met elkaar. 

Onze organisatie kent een echte Rotterdamse cultuur. Wij communiceren helder en duidelijk. We werken samen en wij werken veilig. Wij zijn trots op onze veiligheidsprestaties. Het behouden en activeren van het gewenste veiligheidsgedrag en veiligheidsbewustzijn is voor ons van belang.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures