Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

HR Business Partner Global Mobility

Jouw uitdaging

Als HR Business Partner ben jij de expert op het gebied van internationale mobiliteit. Je stelt het beleid op en staat jouw collega’s bij met raad en daad! Zorg jij ervoor dat de collega’s zich geen zorgen hoeven te maken? 

Wat jij van ons krijgt
  • De mogelijkheid om ook parttime deze functie te vervullen (minimaal 32 uur);
  • Een salaris tot €7300,- bruto per maand o.b.v. fulltime dienstverband (40 uur) afhankelijk van jouw kennis en ervaring;;
  • 30 vakantie dagen en een individueel budget waarmee je je verlof kan aanvullen met 13 dagen en een uitstekend pensioen;
  • Een laptop en mobiele telefoon zodat je overal kunt werken.
Wat ga je doen

Als HR Business Partner speel je een cruciale rol de mobilisatie van onze mensen op internationale projecten. Ballast Nedam zet eigen (Nederlands) personeel in op internationale projecten maar werkt ook nauw samen met ons moederbedrijf Rönesans holding en andere partijen.

Een periode werken in het buitenland is spannend én uitdagend. Onze medewerkers moeten zich volledig kunnen richten op de uitvoer van hun werkzaamheden en zich geen zorgen hoeven te maken over hun salaris, belastingen en verzekeringen. Dit heb jij namelijk perfect voor ze geregeld.

Om dit goed te doen zoek jij uit welke regels er gelden met betrekking tot inkomstenbelasting, sociale verzekeringen en pensioenen. Jij zorgt dat de juiste contractvormen gekozen worden en ziet toe dat het beleid van Ballast Nedam ten aanzien van werken in het buitenland netjes wordt toegepast. Vaak is dit complexe materie voor onze medewerkers. Jij bent dus degene die in staat moet zijn om ze de gevolgen van een uitzending goed uit te kunnen leggen en vragen die ze hebben goed te beantwoorden. Hiervoor schakel je regelmatig met onze externe adviseurs en partijen zoals het UWV, SVB, Belastingdienst en uiteraard met ons HR Service Center én onze Payroll afdeling om ervoor te zorgen dat de (salaris)administratie goed ingericht is.

Voor medewerkers van ons moederbedrijf Rönesans verzorg je de administratie in AFAS, zodat we centraal altijd een goed beeld hebben van wie waar aan het werk is. Regelmatig contact met de collega’s in Nieuwegein en bij Rönesans is hierbij noodzakelijk.

De expert, ook voor andere bedrijfsonderdelen

Ook andere bedrijfsonderdelen voeren regelmatig projecten uit over de grens. Dit kunnen grootschalige projecten zijn van een aantal maanden aan de andere kant van de wereld maar ook kortere werken van een aantal weken net over de grens.

Wanneer dit soort projecten gaan spelen ben jij de expert op het gebied van internationaal werken (Global Mobility) die de HR Adviseur en het projectmanagement van dat betreffende bedrijfsonderdeel ondersteunt bij het goed voorbereiden van het project. Het moet namelijk helder zijn welke procedures we moeten gaan volgen, hoelang deze duren en welke financiële consequenties het werk in het buitenland heeft voor ons én de medewerkers. Alles moet tot in de puntjes geregeld zijn, zodat we op tijd aan de slag kunnen op de projectlocatie en we binnen budget en volledig in lijn met de geldende wet- en regelgeving het werk succesvol af kunnen ronden.

Om ervoor te zorgen dat dit allemaal goed loopt zorg je dat je “aangehaakt” blijft bij jouw collega HR Adviseurs en weet wat er speelt binnen ons bedrijf. Je bouwt én onderhoudt je netwerk intern en extern om je werk goed te kunnen doen.

Het beleid en het proces is helder

Om bovenstaand goed te kunnen laten slagen is het ook van belang dat ons beleid klopt, passend is én toegepast wordt. Tevens zijn het volgen van processen en procedures erg belangrijk, zeker omdat je met veel partijen samenwerkt.

In deze rol ga jij Ballast Nedam ook helpen om beleid en procedures neer te zetten en/of aan te scherpen zodat we snel, efficiënt én foutloos kunnen werken.

Wat breng je mee
  • Een afgeronde hbo opleiding en minimaal 7 jaar ervaring als HR Business Partner in de bouw, logistiek of technische sector;
  • Kennis en ervaring met betrekking tot internationaal werken (Global Mobility)
  • Kennis over hoe je HR positioneert en hoe HR bijdraagt aan de resultaten van de organisatie;
  • Bekend met concepten als Tax Equalization en/of Split Payroll.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam International Projects

Ballast Nedam bestaat uit een aantal organisatieonderdelen. Ballast Nedam International Projects (International) is daar één van en bouwt wereldwijd aan grootschalige en complexe projecten, vaak onder uitdagende omstandigheden. De business unit is flink aan het groeien, met name in West-Afrika en de Cariben. Er is een sterke focus op Noord- en West-Europa.

Ballast Nedam International Projects heeft een rijke internationale historie. Bouwen in Afrika, de Cariben, Azië, Noord-Amerika en Europa zijn daarom bekend terrein. De jarenlange ervaring met grootschalige en complexe opdrachten zorgt voor een sterk portfolio, met onder andere havens, ziekenhuizen en waterwerken. Dat is de basis die zorgt voor een goede reputatie. De kracht zit in de combinatie van flexibiliteit en een strikte uitvoeringsvisie.

Operational excellence is de sleutel tot succes. In het buitenland draait het veelal om de logistiek. Hoe krijg je het projectteam en de materialen op locatie? En hoe regel je de financiering? Daar is niet elk bouwbedrijf op ingericht.

Ballast Nedam International Projects werkt het liefst op complexe bouwprojecten, zoals havens en vliegvelden. Zo realiseerden zij een terminal voor een cruisemaatschappij op St. Lucia en in Sri Lanka bouwen ze aan een nieuwe waterzuivering met een distributie netwerk. Ballast Nedam ziet social responsibility als een intrinsiek onderdeel van het internationale werk.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures