Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

HR Adviseur (16 uur per week)

Jouw uitdaging

Ben jij een ervaren HR adviseur die graag meebouwt aan de ontwikkeling van Ballast Nedam Development en inhoudelijk en procesmatig een sparring partner bent voor management en medewerkers?? Lees dan snel verder!

Wat jij van ons krijgt
 • Een aantrekkelijk salaris tot € 5350,- bruto per periode o.b.v. kennis en ervaring (o.b.v. fulltime)
 • Goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget (6%) waarvan je ook extra vrije dagen (13) kunt kopen en een uitstekend pensioen;
 • Een laptop en mobiele telefoon, zodat je overal kan werken;
 • Uitdagende en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.
Wat ga je doen

Ballast Nedam Development is een Nederlandse projectontwikkelaar, gericht op grootschalige & duurzame gebiedsontwikkeling, die op holistische wijze een gezonde en duurzame leefomgeving ontwerpt die klaar is voor de toekomst en integraal onderdeel is van de circulaire economie.


Je bent een stevige HR Adviseur die snel schakelt met de business unit en waar nodig hulp inschakelt vanuit het hoofdkantoor. Je kan hierbij denken aan Payroll Services en het Shared Service Center. Als HR Adviseur adviseer je leidinggevenden en medewerkers over uiteenlopende zaken op HR gebied en wet- en regelgeving. Je weet de adviezen goed te onderbouwen en ziet snel wat er concreet moet gebeuren om knelpunten op te lossen. Verder zorg je voor de in- door en uitstroom, personele mutaties en rapportages. Een bijgewerkte HR administratie is de basis van je werk en hier zorg je dan ook goed voor.

In de rol van HR Adviseur ben jij uiteraard hét aanspreekpunt voor operationele en tactische HR vraagstukken, door je contact met de Holding weet je de Business unit goed te adviseren en verder te helpen.

Om jouw rol als vertrouwde en gerespecteerde HR adviseur zo goed mogelijk te vervullen zorg je dat je weet wat er speelt in de organisatie. Je toont hierin zelf initiatief door relaties op te bouwen én te onderhouden in de verschillende lagen van de organisatie. Je doet dit o.a. door met regelmaat aanwezig te zijn op het kantoor in Rotterdam.

Je bent onderdeel van de HR community van Ballast Nedam. Dit team bestaat uit jouw collega HR Adviseurs, Recruiters, het HR Shared Service Center en HR specialisten. Fijn om ondersteuning van te krijgen, mee te sparren en nieuwe HR ontwikkelingen mee op te pakken. De functie van HR Adviseur is een parttime functie voor 16 uur per week. Jij mag zelf bepalen of je dit in 2 volle dagen of meerdere dagdelen wil verdelen.

Jouw takenpakket
Naast bovengenoemde zaken die de prioriteit op jouw agenda zijn, ga je aan de slag met de volgende zaken:

 • Je zorgt dat alles rondom de in- door en uitstroom van medewerkers tot in de puntjes geregeld is, en werkt hierin goed samen met alle betrokken partijen;
 • Je bewaakt een goede uitvoering van de wet Poortwachter en werkt actief aan preventie en vitaliteit;
 • Je zorgt ervoor dat de personele administratie in ons AFAS systeem correct en up to date is;
 • Je denkt mee over het ontwikkelen, implementeren en borgen van het HR beleid en de werkprocessen;
 • Je ondersteunt leidinggevende in gespreksvoering met hun medewerkers indien nodig;
 • Je zorgt dat je de cijfers kent en levert eens op verzoek HR rapportages met daarin de status van een aantal HR kengetallen (in-, uit-, doorstroom, verzuimcijfers etc).

Wat breng je mee
 • Een afgeronde hbo opleiding;
 • 5 jaar werkervaring als HR Adviseur in de vastgoed, bouw, logistiek of andere technische sector;
 • Kennis over hoe je HR positioneert en hoe HR bijdraagt aan de resultaten van de organisatie;
 • Een gezonde dosis zelfvertrouwen en overtuigingskracht;
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Development

Ballast Nedam Development definieert het leven door middel van gebiedsontwikkeling. Gebiedsontwikkeling waarin mensen in harmonie met de natuur kunnen samenleven in een samenhangend en uitnodigend ecosysteem. Op holistische wijze ontwerpen wij een gezonde en duurzame leefomgeving die klaar is voor de toekomst en integraal onderdeel uitmaakt van de circulaire economie.

De gebouwde omgeving ziet Ballast Nedam Development als verbindend ecoduct tussen stedelijk gebied en het omringend landschap. Een (stads)ecoduct waarin mensen, organisaties, de maatschappij en de natuur als geheel kunnen floreren. Een leefomgeving waarin een actieve bijdrage geleverd wordt aan de gezondheid en veerkracht van de mens, maatschappij en natuur. Een warme, uitnodigende en inclusieve community waarin iedereen elkaar kan ontmoeten en ruimte ontstaat voor ontplooiing, gelijke kansen en handelingsperspectief. Een thuis waar duurzaamheid, natuurinclusiviteit, biodiversiteit, biobased en circulaire materialen vanzelfsprekend zijn.

Gebiedsontwikkeling bij Ballast Nedam Development gaat veel verder dan vastgoed. We kijken naar de maatschappelijke baten die ontstaan door de optelsom van én impact van de verbindingen tussen de elementen die het leven definiëren. Deze elementen zijn natuur, gezondheid, community, design & architectuur, duurzaamheid en economie. Wij zijn ervan overtuigd dat deze elementen de bouwstenen vormen van toekomstbestendige woon-, werk- en leefomgevingen.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures