Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Hoofd Technische Dienst

Jouw uitdaging

Als Hoofd van de Technische Dienst ben je verantwoordelijk het plannen en uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden  en voor het opheffen van storingen.  Zorg jij ervoor dat ons materieel goed blijft functioneren onder alle omstandigheden? 

Wat jij van ons krijgt
 • 13x per jaar een marktconform salaris van € 3.000,00 tot € 4.500,00 afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • 27 vakantiedagen en 12 ATV dagen;
 • Goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Betonproductenindustrie;
 • Een prima werksfeer in een platte organisatie met erg leuke collega’s!
Wat ga je doen

Als Hoofd van de Technische Dienst ben je verantwoordelijk het plannen en uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden, zodat een optimale staat van de bedrijfsmiddelen gewaarborgd is en voor het opheffen van storingen. Zorg jij ervoor dat ons materieel goed blijft functioneren onder alle omstandigheden? Solliciteer dan vandaag nog!

Wat ga je doen
Je bent als Hoofd van de Technische Dienst aanspreekpunt voor de afdelingshoofden bij het optreden van storingen en met betrekking tot het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Samen met de werkvoorbereider/planner zorg je voor een goede afstemming tussen onderhoudswerkzaamheden en productie. Storingen worden door de eigen monteurs opgevolgd of door externe partners.

Je blinkt uit in een gestructureerde aanpak, je bent communicatief en je werkt pro-actief. Je werkt graag samen en neemt daarbij het voortouw. In een dynamische omgeving kun je de rust bewaren, ook als de druk toeneemt. Met een positieve en stimulerende instelling motiveer je jouw team om samen optimaal te presteren.

Jouw werkzaamheden samengevat:

 • Leiding geven aan 5 monteurs en de werkvoorbereider/planner van de TD. Je motiveert de medewerkers en je hebt een coachende stijl van leidinggeven;
 • Gestructureerde uitvoering van (preventief) onderhoud aan onze bedrijfsmiddelen en een adequate opvolging van storingen;
 • In operationeel en financieel opzicht bewaken van de uitvoering van de werkzaamheden die door externe partners worden uitgevoerd;
 • Bewaken van periodieke keuringen en ijkingen conform normen en voorschriften;

Meer weten over wie wij zijn en wat wij doen? Kijk dan op onze website: https://www.haitsma.nl/over-haitsma-beton/

Wat breng je mee
 • Een afgeronde hbo opleiding richting E/wtb/mechatronica of een gelijkwaardig werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar relevante ervaring;
 • Algemene management vaardigheden;
 • Je bent communicatief vaardig, werkt nauwkeurig en gestructureerd.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Haitsma Beton

Haitsma Beton is gevestigd in Kootstertille, waar ook onze betoncentrale en productiehallen staan. Met zo’n ruim 100 enthousiaste collega’s streven wij continue naar bovengemiddelde prestaties ten aanzien van kwaliteit en betrouwbaarheid. Er hangt een informele sfeer met een Friese nuchterheid en no-nonsense instelling. 

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van prefab betonnen elementen, heipalen voor bruggen, viaducten, stadions, parkeergarages en specifieke projecten. Daarnaast zijn we marktleider op het  gebied van betonnen barriers. We ontwikkelen voortdurend nieuwe en betere producten en procedés, die we afstemmen op veranderende marktbehoeften, wet- en regelgeving en technische inzichten. Haitsma Beton is onderscheidend in kennis en productiecapaciteit en streeft continue naar bovengemiddelde prestaties ten aanzien van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures