Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Hoofd Bedrijfsbureau GWW

Jouw uitdaging

Jij schakelt soepel tussen coördinerende en uitvoerende werkzaamheden op het bedrijfsbureau. Je bewaakt deadlines, werk mee waar nodig en weet daarbij een positieve werksfeer binnen jouw team te bewaren. Houd jij van korte lijnen en een ondernemende werksfeer? Reageer dan vandaag nog!

Wat jij van ons krijgt
 • 13 x per jaar (dus iedere 4 weken) een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
 • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra;
 • Een hecht team waar collega's ook echt collega's zijn;
 • Een optimistische werkomgeving zonder afrekencultuur en waar wij samen successen vieren;
Wat ga je doen

Omdat onze werken divers zijn, is jouw takenpakket dat ook. Van het aanleggen van een rotonde tot het vervangen van riolering in binnenstedelijk gebied. En van het bouwrijp maken van complete nieuwbouwwijken tot het uitvoeren van asfaltonderhoud in de meest brede zin van het woord.
Jij grijpt het allemaal met hetzelfde enthousiasme aan. Jij weet hoe je inschrijvingen wint en omzet naar mooie werken!
Een greep uit onze werkzaamheden

 • Jij stuurt 2 calculatoren aan en maakt, bij drukte, zelf ook calculaties;
 • Samen met werkvoorbereiders en projectleiders stel je EMVI-plannen op, meerwerkcalculaties of deelopdrachten van raambestekken;
 • Jij trekt de kar en coördineert bij aanbestedingen, inschrijvingen en EMVI-plannen;
 • Jij onderhoudt klantcontact tijdens het aanbestedingsproces en voert zo nodig (prijs)onderhandelingen
 • Jij stelt de prioriteiten binnen de workload van het bedrijfsbureau;
 • Jij adviseert en beslist mee over de wijze van inschrijving bij aanbestedingen

Om met plezier en succes invulling te kunnen geven aan deze rol is het belangrijk dat je bij ons bedrijf past. Wij zijn een club van nuchtere mensen die hard werken en veel lachen. Wij zijn professionals en verwachten van jou ook een gezonde ambitie om Mouwrik Waardenburg verder te brengen, elke dag weer! Mouwrik Waardenburg is onderdeel van Ballast Nedam Road Specialties.

Wat breng je mee
 • Ruime ervaring in GWW en affiniteit met riolerings- en asfalt(reconstructie) werken;
 • Goed bekend met de RAW systematiek;
 • Ervaring met raamovereenkomsten en EMVI-inschrijvingen;
 • Een aanstekende werkmentaliteit gericht op productiviteit en kwaliteit.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Road Specialties

Ballast Nedam Road Specialties is een hechte club mensen die gezamenlijk, veelal kortlopende, opdrachten en projecten realiseren rondom de specialismen wegenbouw, markering, geleiderail, verkeerstechniek, gladheidsbestrijding, wegonderhoud, groenvoorziening en specialistische bouwtechnieken. Lees meer over wie wij zijn en wat wij doen op website.

Ballast Nedam Road Specialties is onderdeel van Ballast Nedam, een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures