Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Geotechnisch adviseur Infra

Jouw uitdaging

Wij zoeken een ervaren Geotechnisch specialist die voor projecten in tender en uitvoeringsfase passende oplossingen bedenkt.

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Jij krijgt bij ons een uitdagende en afwisselende fulltime functie met veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget en een uitstekend pensioen;
  • Uiteraard krijg je de middelen om je werk op de verschillende locaties te kunnen doen, zoals een laptop en smartphone.
Wat ga je doen

Als Geotechnisch adviseur bij Ballast Nedam Infra Projects werk je in een uitdagende, ambitieuze en internationale onderneming. Samen met de collega’s van Design & Engineering zorg je voor passende ontwerpen, (detail)berekeningen en specificaties. Jouw focus ligt vooral bij geotechnische vraagstukken. We streven hierbij naar een optimale verhouding tussen functionaliteit, betrouwbaarheid en kosten. In jouw rol ben jij vakspecialist, heb je overzicht en weet jij het team vakinhoudelijk naar een niveau hoger te brengen door jouw kennis en kunde te delen en het team inhoudelijk te sturen.

Binnen Infra Projects hebben wij op dit moment zowel werken in ontwerpfase als in uitvoering, waardoor we samen met jou kunnen kijken naar de beste plek die aansluit op jouw wensen.

Wat breng je mee
  • Een afgeronde WO opleiding Civiele Techniek;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare rol;
  • Je hebt een duidelijke focus op geotechnische vraagstukken en wilt je hier nog verder in specialiseren en verdiepen;
  • Als persoon ben je een echt teamspeler en je vindt het leuk om vakinhoudelijk collega’s aan te sturen en junioren te begeleiden en op te leiden tot specialist in het vak.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Infra Projects

Ballast Nedam Infra Projects realiseert grote complexe infrastructurele projecten. Zo realiseren zij de nieuwbouw en uitbreiding van havens, bruggen maar ook de aanleg van tunnels en de verbreding van wegen. Dit doet zij met de kennis en expertise van de haar veelzijdige medewerkers. In de kern draait het bij elk project om de juiste samenwerking. Elke tunnel, brug of verbreding van de weg vraagt om een andere specifieke oplossing en inpassing in de omgeving. Op basis van een goede samenwerking kan een totaaloplossing worden neergezet.

 

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie projecten te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord 

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures