Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Functioneel beheerder

Jouw uitdaging

Met jouw uitgebreide expertise in AFAS en scherpe analytische vaardigheden zou jij wel eens dé persoon kunnen zijn waar we naar op zoek zijn! 

Wat jij van ons krijgt
 • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
 • Goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook extra vrije dagen (maximaal 10) kunt kopen en een uitstekend pensioen;
 • Professionele werkomgeving met leuke collega’s en volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen;
 • Uitdagende en afwisselende baan met veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.
Wat ga je doen

Als Functioneel Beheerder bij Ballast Nedam vervul je een centrale rol bij het verbeteren van onze bedrijfsprocessen. Jij, als AFAS-expert, bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van onze bedrijfsprocessen en bent beschikbaar om zowel interne als externe gebruikers te woord te staan. Je krijgt de vrijheid om de gebruiker te ontzorgen en jouw inbreng op tafel te leggen voor toekomstige verbeteringen aan de systemen.

Je komt in het gezellige team van shared service center en HR te werken, deze afdelingen werken sinds kort samen.

Je dagelijkse taken omvatten:

 • Het analyseren en verbeteren van HR-processen
 • Het optimaliseren van AFAS
 • Het beheren en toekennen van rechten in AFAS
 • Het implementeren en verbeteren van complexe projecten

Wat breng je mee
 • Minimaal 5 jaar ervaring als functioneel beheerder;
 • Onmisbare kennis van het AFAS-systeem;
 • Expertise op het gebied van HR met specifieke kennis van AFAS;
 • Een gedrevenheid voor zelfstandig werken en de beschikking van goede communicatieve vaardigheden.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

 

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie projecten te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord 

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures