Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Facilitair Manager

Jouw uitdaging

Heb jij ervaring als Facilitair Manager in een uitdagende omgeving en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Lees dan snel verder!

Wat jij van ons krijgt
  • een salaris tot € 5600,- bruto per maand, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget (6%) waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen, collectieve zorgverzekering en een uitstekend pensioen;
  • een collectief pensioen en collectieve verzekering;
  • een laptop en smartphone.
Wat ga je doen

Als Facilitair Manager bij Ballast Nedam draag je de verantwoordelijkheid voor het vlekkeloze verloop van de dienstverlening zoals afgesproken in het klantcontract. Dit betekent dat je de collaga’s van hard en soft FM aanstuurt, terwijl je ook een actieve rol speelt in het vormgeven en uitvoeren van ons facilitair beleid. Je streeft naar optimale dienstverlening tegen redelijke kosten, waarbij je betrokken bent bij het opstellen, evalueren en goedkeuren van kostenramingen en contracten, evenals het genereren van managementrapportages.

Je bent proactief in het identificeren van de behoeften van onze opdrachtgevers en vertaalt deze naar concrete diensten. Het beheer en onderhoud worden door jou efficiënt gestroomlijnd om de klant een optimale service te bieden, waarbij je ervoor zorgt dat onderaannemers hun verplichtingen nakomen en de kwaliteit van onze diensten wordt gehandhaafd. Regelmatig overleg en rapportage aan zowel de klant als Ballast Nedam zijn essentieel in deze rol.

Daarnaast zijn energiemanagement en de energietransitie belangrijke focusgebieden, waarbij je je bezighoudt met verschillende vraagstukken, waaronder het beheer van energiecontracten.

Als Facilitair Manager bij Ballast Nedam werk je aan diverse PPS-projecten, waarbij we vaak samenwerken in consortia om grote projecten te ontwerpen en uit te voeren. We streven naar optimale dienstverlening voor onze klanten door middel van nauwe samenwerking en duidelijke afspraken met onze partners gedurende het gehele proces.

In eerste instantie werk je op verschillende locaties in de Randstad, maar na verloop van tijd kan dit worden geconcentreerd op één of twee vaste locaties, afhankelijk van jouw voorkeur en werkstijl.

Wat breng je mee
  • je hebt een hbo-diploma op het gebied van Facilitair Management;
  • je hebt ruime ervaring (minimaal 3 jaar) in een vergelijkbare rol;
  • je weet hoe het is om te werken onder streng vastgelegde contractvoorwaarden. Je bent accuraat en hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • je houdt van pionieren en brengt leiderschap mee om jouw initiatieven om te zetten tot succesvolle projecten.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Asset Management

Ballast Nedam Asset Management focust zich op het onderhoud en de totale exploitatie van integrale projecten vanuit een regieverantwoordelijkheid.  Vanuit een exploitatie- en onderhoudsperspectief kijken zij vanaf de beginfase mee naar het ontwerp van een gebouw. Hierin pakken zij de rol als regieverantwoordelijke, waardoor zij nauwkeurig kunnen inschatten wat nodig is tijdens de exploitatiefase. Deze rol is tijdens het hele proces handig: van het indelen van een gebouw tot de inkoop van producten en het aantrekken van juiste partners. Soms duurt de exploitatiefase wel dertig jaar!

Op dit moment heeft Ballast Nedam Asset Management vier objecten in beheer. Dit zijn de Kromhoutkazerne (Utrecht), Belastingkantoor de Knoop (Utrecht), Pi2 (Zaanstad) en DC16 (Rotterdam).

Ballast Nedam Asset Management is er trots op dat zij in 2021 de gedeelde eerste plaats heeft behaald in het Provider Performance onderzoek van de Hospitality Group.

Wij kijken uit naar jouw reactie
Voor meer informatie over deze functie van Facilitair Manager kun je contact opnemen met André Fahner, Corporate Recruiter, via a.fahner@ballast-nedam.nl,  

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures