Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Engineer E Tunnels

Jouw uitdaging

Wil jij meewerken aan de mooiste projecten met (tunnel) technische installaties en heb je een voorliefde voor Elektrotechnische- en besturingsinstallaties? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens de cao Bouw & infra, 30 vakantiedagen, individueel budget en een uitstekend pensioen;
  • Laptop, telefoon, tablet en lease auto;
  • Een mooie functie met projecten in heel Nederland.
Wat ga je doen

Je komt te werken in ons TTI team en verzorgt het volledige ontwerp van onze tunnel technische installaties, met specifieke aandacht voor de integratie van de elektrotechnische eisen. Je hebt hiervoor veel afstemming met andere disciplines op het project en bent betrokken bij het gehele proces: van tender en ontwerp, tot en met de realisatie en onderhoud van onze tunnels. Indien nodig kan je altijd terecht bij je collega’s op andere projecten van Ballast Nedam Infra Projects, die dezelfde voorliefde voor het vak hebben.

Naast projecten in uitvoering (Blankenburgverbinding en tunnels A73), hebben wij een aantal projecten in onderhoud (Botlekbrug A15, Botlektunnel A15, Thomassentunnel A15 en Gaasperdammertunnel A9). Ballast Nedam richt zich op de V&R opgave die er aan komt in de markt m.b.t. tunnelrenovaties.

Wat breng je mee
  • Afgeronde HBO opleiding richting elektrotechniek;
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur op grote infrastructurele werken;
  • Kennis en ervaring met NEN1010, NEN3140 en de Landelijke Tunnel Standaard;
  • Ervaring met het opstellen van technische rapportages en testplannen;
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Infra Projects

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures