Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Engineer Bouwmethodieken

Jouw uitdaging

Als Engineer zorg je voor de meest optimale en veilige uitwerking van bekistingen en hulpconstructies voor onze bouw- en kunstwerken. Hou je van afwisseling en ben je creatief? Lees dan snel verder!

Wat jij van ons krijgt
  • Een uitstekend salaris passend bij jouw kennis en ervaring, 30 vakantiedagen en individueel budget;
  • Een laptop en smartphone;
  • Veel vrijheid om jouw werkzaamheden zelf in te delen;
  • Werken in een gezellig team met mooie projecten.
Wat ga je doen

Als Engineer Bouwmethodieken specificeer en ontwerpt jij zelfstandig onze bekistingen, ondersteuningen en steigers voor onze bouw- en kunstwerken. Ook zorg je voor het opstellen van technische omschrijvingen en werk- en detailtekeningen. Als je statische berekeningen kunt maken is dat een pré. Jouw expertise zorgt ervoor dat projecten niet alleen technisch haalbaar zijn, maar ook binnen budget en planning worden uitgevoerd, met inachtneming van alle veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Je hebt regelmatig contact met klanten over je ontwerp en adviseert hen om tot het beste resultaat te komen. Je voert inspecties uit van constructies op de bouw. Daarnaast heb je veel interne contacten met je directe collega’s, Projectcoördinators, onze timmerwerkplaats en de afdeling Verhuur. Je volgt de nieuwe ontwikkelingen in je vakgebied op de voet en vertaalt deze naar je eigen werk.

Kortom: een afwisselende functie voor een gedreven engineer met kennis van het vakgebied en een creatieve geest.

Wat breng je mee
  • Je hebt een afgeronde mbo of hbo opleiding in de richting bouw of civiel;
  • Kennis van bekistingen en/of hulpconstructies is een pré en anders leren we je het graag;
  • Gedegen kennis van de uitvoering van betonbouwprojecten;
  • Je bent communicatief vaardig, zelfstandig en resultaatgericht.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Ballast Nedam Materieel

Ballast Nedam Materieel is inkoop- en verhuurspecialist op het gebied van materieel en wagenpark en levert alle bijbehorende diensten. Dit doen wij met ruim 140 enthousiaste collega’s vanaf bouwprojecten door heel Nederland of onze locaties in Almere, Maarssen en Sittard. We vinden aandacht voor elkaar en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling belangrijk en met onze informele sfeer zijn wij vergelijkbaar met een familiebedrijf.

We zijn onderdeel van Ballast Nedam, een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures