Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Elektromonteur

Jouw uitdaging

Wil jij niet meer dagelijks alle bouwplaatsen afrijden, maar gewoon elke dag op een vaste locatie met een prettig team werken? Word dan Elektromonteur Onderhoud bij Ballast Nedam Materieel in Almere!

Wat jij van ons krijgt
  • zekerheid: een jaarcontract met uitzicht op vast en een salaris tot maximaal €3750,- per maand excl. vakantietoeslag (8%), afhankelijk van kennis en ervaring;
  • (bijna) elke dag droog en warm werken;
  • een uitstekend pensioen en je kan deelnemen aan de collectieve ziektekostenverzekering;
  • 20 vakantiedagen + 10 ADV dagen + 15 dagen die worden uitbetaald in het spaarfonds.
Wat ga je doen

Als Elektromonteur op de werf van Ballast Nedam Materieel in Almere ben jij de aangewezen persoon voor het onderhoud en verrichten van reparaties aan al het binnenkomend elektrotechnisch materieel. Denk hierbij aan toegangscontrole, tourniquets, meterkasten, verlichting en nog zo veel meer.

Eigenlijk alle elektrische verdeelkasten en machines die op een bouwplaats voorkomen mag jij na gaan kijken op functioneren en/of verbeteren! Ook elektrisch handgereedschap wordt nagekeken op functioneren en indien nodig gerepareerd. Het onderhoud van de technische installaties op de werf vallen ook onder jouw verantwoordelijkheid. Met jouw elektrotechnische kennis los jij elk probleem en elke storing op; dit is absoluut geen probleem voor jou! En kom je er toch een keer niet uit? Dan staan jouw 5 gezellige collega's klaar om jou te helpen.

Verder bieden wij jou de kans om (bijna) elke dag in een verwarmde en droge omgeving te werken, lekker toch?

Mocht je willen leren en nog beter worden in jouw vak? Dan bieden we jou de juiste opleidingen en/of cursussen hiervoor!

Wat breng je mee
  • mbo diploma niveau 2, 3 of 4 richting Elektrotechniek of Servicemonteur;
  • relevante NEN certificeringen zijn een pré
  • goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • proactief, zelfstandig en servicegericht.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Materieel

Ballast Nedam Materieel is inkoop- en verhuurspecialist op het gebied van materieel en wagenpark en levert alle bijbehorende diensten. Dit doen wij met ruim 140 enthousiaste collega’s vanaf bouwprojecten door heel Nederland of onze locaties in Almere, Maarssen en Sittard. We vinden aandacht voor elkaar en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling belangrijk en met onze informele sfeer zijn wij vergelijkbaar met een familiebedrijf.

We zijn onderdeel van Ballast Nedam, een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures