Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Corporate Recruiter

Jouw uitdaging

Het vinden, aantrekken en selecteren van het beste technische talent in de bouw en infra: met jouw ervaring en creatieve benadering werf jij als geen ander en help je Ballast Nedam succesvol groeien!

Wat jij van ons krijgt
  • 13x een salaris tot € 4400,- bruto per 4 weken (afhankelijk van kennis en ervaring)
  • Flexibel werken op kantoor en thuis in een enthousiast en hecht team met veel humor
  • 30 vakantiedagen en 6% extra salaris aan individueel budget (waar je bijvoorbeeld 10 extra vrije dagen van kunt kopen of laten uitbetalen)
  • Een laptop, smartphone en mogelijkheid tot lease auto
Wat ga je doen

Als Corporate Recruiter weet jij de juiste technische professionals te vinden, enthousiasmeren en overtuigen voor een carrière bij Ballast Nedam. Jouw aansprekende vacatureteksten springen er uit op LinkedIn en Indeed en zorgen voor sterke conversie. Je schrijft je InMails zo enthousiast en persoonlijk dat kandidaten verleid worden te reageren. Vanzelfsprekend begeleid je sollicitatieprocessen strak en tot in de puntjes. Je vindt het leuk om gesprekken te regelen, erbij aan te schuiven en je snapt het belang ook van vastlegging en verslaglegging in ons ATS (Emply). Naast operationeel recruitment draag je ook bij aan projecten op het gebied van Employer Branding, Recruitmentmarketing en Referral. Meer weten? Bel gewoon even!

We zitten niet stil!
Onze afdeling Recruitment bestaat sinds 5 jaar en sindsdien hebben we veel stappen gemaakt. Het operationele proces staat en nu is het tijd voor de volgende stap: het breder onder de aandacht brengen van ons Employer Brand. Wij dragen continue verbetering uit, niet alleen in onze bouw- en infraprojecten maar ook op onze afdeling. Tijd voor implementatie van branding campagnes en de verbetering en modernisering van ons referral programma bijvoorbeeld.

Jouw nieuwe collega’s
Heten André, Claartje, Mara, Wesley, Maria, Rutger, Sabine en Claire. We zijn een divers team en hebben allemaal een andere recruitmentachtergrond, de een al meer dan 15 jaar en de ander net 3, de een technisch en de ander juist niet. Wat ons bindt is onze liefde voor Recruitment, onze energie en drive. Én natuurlijk gezamenlijke lunches, borrels, bijzondere humor en het feit dat we samen werken aan een succesvol en mooi Ballast Nedam!

Wat breng je mee
  • HBO werk- en denkniveau en minimaal 5 jaar als Recruiter bij een technische organisatie
  • Aanstekelijk enthousiasme en overtuigingskracht om het beste talent aan te trekken
  • Ervaring in de aannemerij? Dat zou top zijn!
  • Minimaal 32 uur tijd om te werken per week. Ben je fulltime beschikbaar? Graag!
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam

Ballast Nedam is een Nederlands bouw- en ontwikkelbedrijf met internationale invloeden. We richten ons op mensen en resultaten. Met grote toewijding bouwen we samen met onze partners aan een duurzame leefomgeving. Elke dag dagen we onszelf uit om te verbeteren. Dat betekent dat we onszelf hard maken om toegevoegde waarde voor onze klanten te creëren en om het welzijn van onze leefomgeving te verbeteren. We zijn open-minded, gretig om te leren en gericht op het maken van echte verbinding. We passen onze unieke manier van werken toe om mooie werken te realiseren, in Nederland en daarbuiten. Veiligheid, duurzaamheid, digitalisering en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn onze speerpunten. We zijn er trots op deel uit te maken van Rönesans Holding, nummer 9 in de lijst van Europa's grootste internationale aannemers. Wij zijn Ballast Nedam, we Challenge to Improve.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures