Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Coördinator Betoncentrale

Jouw uitdaging

Ben jij de persoon die de touwtjes in handen neemt en ervoor zorgt dat alles in de betoncentrale op rolletjes loopt? Haitsma Beton zoekt een gedreven Coördinator Betoncentrale die van aanpakken weet en een passie heeft voor coördineren.

Wat jij van ons krijgt
  • 13x een uitstekend salaris tot € 3400,- bruto afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
  • 27 vakantiedagen en 12 ATV dagen;
  • Uitstekend pensioen;
  • Een informele en gezellige werksfeer waar successen gevierd worden.
Wat ga je doen

Als Coördinator Betoncentrale ben jij niet alleen verantwoordelijk voor het leiden van het team, maar ook voor het organiseren van een gestroomlijnd proces en het bewaken van de kwaliteit.

Jij geeft heldere instructies, staat jouw team bij met raad en daad, stemt de aanvoer af met de operator en zorgt voor een tijdige afroep van grondstoffen. Zo zorg je ervoor dat het gehele productieproces in en om de centrale op rolletjes loopt. Ook controleer je de uitgifte uit de centrale en verricht zo nodig, in overleg met de betontechnoloog , aanpassing in de samenstellingen.

Jij bent toegewijd aan je werk en stelt niet alleen hoge eisen aan het eindproduct, maar ook aan jezelf en het team. Zo blijf jij op de hoogte van de ontwikkelingen en bent bereid hiervoor cursussen te volgen.

Wat breng je mee
  • Minimaal mbo werk- en denkniveau
  • Ruime ervaring als leidinggevende binnen een productieomgeving;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, basiskennis van de Engelse en Duitse taal;
  • Basiskennis Betontechnologie (BBT) of bereid deze te behalen.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Haitsma Beton

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van prefab betonnen elementen, heipalen voor bruggen, viaducten, stadions, parkeergarages en specifieke projecten. Daarnaast zijn we marktleider op het gebeid van betonnen barriers. We ontwikkelen voortdurend nieuwe en betere producten en procedés, die we afstemmen op veranderende marktbehoeften, wet- en regelgeving en technische inzichten. Haitsma Beton is onderscheidend in kennis en productiecapaciteit en streeft continue naar bovengemiddelde prestaties ten aanzien van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures