Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Constructeur prefab

Jouw uitdaging

Kom bij ons je vakmanschap verder construeren! Breng jij je ervaring in betonconstructies mee, dan leren wij jou het doorrekenen van prefab betonelementen met voorspanning. Bij ons zie je de betonelementen die jij hebt doorgerekend wanneer ze de fabriek uitrollen. Lees dan verder!

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een salaris tot € 4250 bruto afhankelijk van kennis en ervaring;
  • 27 vakantiedagen en 12 ATV dagen;
  • Overige arbeidsvoorwaarden conform de cao Betonproductenindustrie (8% vakantietoeslag, eindejaarsuitkering);
  • Groei- en ontwikkelingsmogelijkheden, een prima werksfeer in een platte organisatie met erg leuke collega’s!.
Wat ga je doen

Als Constructeur bij Haitsma ben jij het technisch kloppend hart van het bedrijf. Je maakt zelf berekeningen en je gaat met de klant in gesprek over bijvoorbeeld: de scope van het werk.

Dagelijkse werk je veel samen met de projectleider richting de klant en met de collega’s van de werkvoorbereiding richting de productie. En soms ondersteun je ook de calculator bij het opstellen van aanbiedingen en zorg je dat al je stakeholders van de juiste informatie worden voorzien.

Bij Haitsma wordt je een onderdeel van een enthousiast en gedreven groep mensen met een gigantisch verantwoordelijkheidsgevoel en een groot hart voor de zaak. We produceren o.a. Prefab bruggen, tribunes, vloeren, heipalen, HKO Liggers en betonelementen met voorspanning.

Meer weten over wie wij zijn en wat wij doen? Kijk dan op onze website: https://www.haitsma.nl/over-haitsma-beton/

Wat breng je mee
  • Een afgeronde HBO-opleiding Civiele Techniek of Bouwkunde met minimaal 2 jaar ervaring als Constructeur;
  • Een stevige persoonlijkheid, die bereid is om het gesprek aan te gaan zowel binnen als buiten het bedrijf;
  • Een drive om mee te denken in standaardisatie kansen bij het automatiseren van berekeningen;
  • Interesse in de productiemethoden en doorontwikkeling van prefab betonelementen.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Haitsma Beton

Haitsma Beton is gevestigd in Kootstertille, waar ook onze betoncentrale en productiehallen staan. Met  ruim 100 enthousiaste collega’s streven wij continue naar bovengemiddelde prestaties ten aanzien van kwaliteit en betrouwbaarheid. Er hangt een informele sfeer met een Friese nuchterheid en no-nonsense instelling. 

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren van prefab betonnen elementen, heipalen, bruggen, viaducten, stadions, parkeergarages en specifieke projecten. Daarnaast zijn we marktleider op het  gebied van betonnen barriers. We ontwikkelen voortdurend nieuwe en betere producten en procedés, die we afstemmen op veranderende marktbehoeften, wet- en regelgeving en technische inzichten. Haitsma Beton is onderscheidend in kennis en productiecapaciteit en streeft continue naar bovengemiddelde prestaties ten aanzien van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures