Daag jezelf uit

Kom bij ons werken

Direct solliciteren

Calculator E&I

Jouw uitdaging

Wat jij van ons krijgt
 • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring
 • Een goed pakket arbeidsvoorwaarden met 30 vakantiedagen, individugeel budget (6%) waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen, collectieve zorgverzekering en een uitstekend pensioen;
 • Een leaseauto, een telefoon en IT middelen zijn goed georganiseerd
 • Opleidingsmogelijkheden
Wat ga je doen

Vanuit jouw expertise ben je verantwoordelijk voor het opstellen van een kostprijsbegroting/calculatie voor potentiële projecten waarin een Elektrotechnisch, Instrumentatie en/of HVAC element zit. Vaak zijn deze projecten integraal multidisciplinair van aard maar kan ook monodisciplinair zijn.

Wat ga je doen?

Je bent onderdeel van de calculatie afdeling en werkt veel samen met de disciplines Civiel en Mechanisch op de tenderafdeling. Er is een nauwe verbinding met je vakgenoten van de E&I afdeling. Dankzij jouw input komt er een goed onderbouwde calculatie van E&I het Project(onderdeel). Wij werken zowel aan mono en multidisciplinaire industrieprojecten. Met jouw vakkennis en calculatie competenties sta je aan de wieg van nieuwe projecten, meestal met een integrale invalshoek. Dankzij jouw inzet staat er een grondige basis waardoor het uitvoeringsteam een vliegende start kan maken. Met een breedspectrum aan projecten is elke dag anders.

Een greep uit de werkzaamheden

 1. Opstellen van kostprijsbegrotingen waarin de juiste werkmethoden, hoeveelheden en prijzen van materiaal, materieel, man uren en onderaannemers zijn verwerkt.
 2. Updaten en gebruik maken van het documentatiebestand, waarin afgesproken tarieven en prijzen, ervaringsgegevens, nacalculaties, etc. zijn opgeslagen, ten behoeve van het optimaliseren van kostprijsbegrotingen.
 3. Bijhouden van ontwikkelingen op het vakgebied, zodanig dat de kostprijsbegrotingen qua aanpak en inhoud continu verbeterd worden.
 4. Verzekeren dat de eigen activiteiten conform het kwaliteitshandboek uitgevoerd worden, teneinde een bijdrage te leveren aan het behalen van de gewenste kwaliteitsstandaarden.

Vragen?
Heb je vragen over deze vacature of ben je benieuwd naar jouw match op deze rol? Neem contact op met Interim Recruiter Rutger van Rugge; 0614756851 of stuur een mail naar r.van.rugge@ballast-nedam.nl

Wat breng je mee
 • Afgeronde technische opleiding zoals Elektrotechniek of Megatronica of Megatronica
 • Aantoonbare ervaring als calculator en goede kennis van jouw vakgebied
 • Sterk in het signaleren van problemen en doelmatig in het werken naar een oplossing
 • De meerwaarde zien van een integraal projectenbedrijf
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Over Ballast Nedam Industriebouw

Over Ballast Nedam Industriebouw
Vanuit ons hoofdkantoor in de Botlek en op onze projecten werken wij met 200 collega’s aan projecten in de industriële dienstverlening. Denk daarbij aan kleinschalige renovaties tot aan grote integrale nieuwbouwprojecten in opdracht van klanten zoals Shell, ExxonMobil, Fluor en Vopak. Je kunt je voorstellen dat werken voor deze opdrachtgevers naast een hoge veiligheidsstandaard ook kwaliteits- en milieueisen met zich mee brengt. Onze teams richten zich binnen deze projecten op de disciplines civiele techniek, mechanisch/piping en E&I.

Ons bedrijf kent een echt Rotterdamse cultuur. Wij werken samen en wij werken veilig. Wij staan achter de kwaliteit op het werk dat wij leveren. Daarnaast is er volop ruimte voor gezelligheid en vrijheid om je functie naar eigen inzicht in te vullen.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures