Realistisch én ambitieus

Samen zijn we Heddes

Direct solliciteren

Bouwcoördinator Planning en Bouwmethodieken

Jouw uitdaging

Jij bepaalt in grote mate hoe een bouwproject wordt uitgevoerd. Als Bouwcoördinator Planning en Bouwmethodieken ben jij realistisch én ambitieus. Wil jij grote invloed uitoefenen in het bouwproces en zorgdragen voor het succesvol slagen van tenders? Reageer dan gauw!

Wat jij van ons krijgt
  • 13x per jaar een aantrekkelijk salaris passend bij jouw kennis en ervaring;
  • Goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens cao Bouw & Infra, 30 vakantiedagen, individueel budget waarvan je ook extra vrije dagen (10) kunt kopen én een uitstekend pensioen;
  • Professionele werkomgeving en een inspirerende werksfeer met volop kansen voor persoonlijke en/of professionele groei;
  • Uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid, flexibiliteit en zelfstandigheid.
Wat ga je doen

Als Bouwcoördinator Planning en Bouwmethodieken speel je een sleutelrol in het succes van onze bouwprojecten, waarbij je vooral actief bent in de tender- en engineeringsfase. Je denkt vanaf het eerste moment mee over hoe het totale uitvoeringstraject eruit gaat zien. De juiste informatie verzamel je bij diverse collega’s, externe partners en, indien nodig, op de locaties zelf. Je analyseert diverse bouwmethodieken en bepaalt hoe de bouwplaats optimaal kan worden ingericht. Vanzelfsprekend houd je hierbij rekening met bereikbaarheid, materiaalinzet, leefbaarheid, veiligheid en communicatie. Ook zorg je voor een goede gedetailleerde engineerings- en uitvoeringsplanning.

Je bent in staat om de informatie voor het bouwproject gedetailleerd te bekijken, maar je kunt dit ook vertalen naar abstractieniveau. Met de beschikbare informatie leg je de puzzelstukken samen, analyseert verschillende uitvoeringsmethodieken en bepaalt de beste routing. Hierin neem je de nieuwe ontwikkelingen in de markt mee en enthousiasmeer je jouw collega’s.

Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar binnen een gezellig team met prettige en behulpzame collega’s om je heen. Je werkt nauw samen met het Hoofd Bedrijfsbureau en de Planontwikkelaar en je neemt hun mee in jouw gedachtegang en samen zorg je voor succesvolle bouwprojecten.

Als jij gelooft dat je de juiste persoon bent voor deze rol en enthousiast bent om bij te dragen aan ons succes, nodigen we je graag uit om te solliciteren. Samen creëren we toonaangevende bouwprojecten!

Wat breng je mee
  • Hbo werk- en denkniveau met een bouwkunde diploma;
  • Ruime ervaring in soortgelijke functie of als werkvoorbereider of uitvoerder binnen de bouwsector. Kennis van uitvoerings- en bouwmethodieken en het opstellen van planningen zijn natuurlijk essentieel in deze rol;
  • Je bent besluitvaardig, oplossingsgericht, flexibel en proactief;
  • Ervaring met het opzetten van 4D-planningen en/of je hebt sterke affiniteit met deze planningstechnologie en vindt het leuk om deze ontwikkeling binnen onze organisatie verder te brengen.
Vragen?

Wil je meer weten over deze vacature, het team en/of de afdeling? Neem dan contact op met onze Recruiter:

Deze vacature is bedoeld voor personen die rechtstreeks bij Ballast Nedam willen solliciteren. Voor specifieke vacatures werken wij samen met de door ons geselecteerde wervingspartners. Aan kandidaten die ongevraagd worden voorgesteld, kunnen geen rechten worden ontleend.

Over Heddes Bouw & Ontwikkeling

Samen zijn we Heddes

Bij Heddes werken wij met 200 enthousiaste collega’s in en rond Amsterdam. Met een hoge mate van betrokkenheid en vertrouwen bouwen wij samen aan stoere en unieke projecten voor onze klanten. Wij werken vanuit een platte organisatiestructuur, met korte communicatielijnen. Onze bedrijfscultuur is open met een positieve werksfeer, waarin energie en gedrevenheid centraal staan. Heddes is een maakbedrijf dat het werken met vaste relaties in haar genen heeft zitten en waarbij veiligheid een randvoorwaarde is. Onze kernwaarden creatief, deskundig en betrouwbaar zijn diep geworteld in de organisatie.

Iets voor jou?

Nieuwsgierig geworden of deze functie bij jou past? Neem dan snel contact met ons op! We nodigen je graag uit voor een kop koffie (of thee) om dit verder te bespreken.

Solliciteer
Sollicitatieprocedure

Terug naar alle vacatures

Toch nog even verder kijken?

Bekijk alle vacatures